Протектори за Глава и Уста

Протекторите за глава

Каските и гумите за уста

ще ви дадат комфорт 

по време на тренировка и ще 

ви предпазят от травми.

Приблизителни размери

Протекторите за глава

Каските и гумите за уста

ще ви дадат комфорт 

по време на тренировка и ще 

ви предпазят от травми.

Приблизителни размери

Още

Протектори за Глава и Уста Съдържа 31 продукта.

за страница
Показване на 1 - 9 от 31 артикула
 • 11,00 лв

  - Специален умален модел за деца и дами - подходящ за всякакви спортове - изработен от специален каучук за подобрено сцепление и защита - два слоя подобряващи протекцията - пасва перфектно - в комплекта е включена пластмасова кутия с логото SZ Fighters, където може да държите своя протектор.

  11,00 лв
  В наличност
 • 11,00 лв

  Новото поколение зъбни протектори са вече тук. Познатото на всички световно качество на достъпна цена. Специален дизайн за подобрена протекция и комфорт. Протекторите за уста, известни още като гуми за уста или назъбници, се носят с цел предотвратяване счупване на зъбите, прехапване и други травми при контактните спортове.

  11,00 лв
  В наличност
 • 12,00 лв

   Everlast протектор за уста от висок клас

  12,00 лв
  В наличност
 • 57,00 лв

  Класическа каска .Каска за бокс и други контактни спортове. Осигурява добро за смекчаване на ударите, но трябва да знаете, че няма оборудване, което може да гарантира абсолютна защита срещу нараняване. Размерът се регулира лесно с система от лепки на брадичката и отзад на главата, и връзки отгоре на каската.

  57,00 лв
  В наличност
 • 70,00 лв
  Нов

  Каска със сваляща се пластмасова маска. Каската е пълна с пяна с средна плътност, която отлично усвоява шокове причинени от удари. Външността е направена от естествена или изкуствена кожа. Маската е закрепена с  лепенки (велкро), което дава възможност за работа с и без решетка.

  70,00 лв
  В наличност
 • 74,00 лв

  Цялостна каска. Каска за пълна защита срещу удари в областта на главата. Изработена е от пяна със средна плътност и е облицована с естествена или изкуствена кожа. Това е специфична каска за муай тай практикуващи и други контакт спортни техники, използващи "пълен контакт".

  74,00 лв
  В наличност
 • 83,00 лв
  Нов

  Двуцветна каска. Това е каска с елегантна и ергономична форма, със защита за бузите. Система за регулиране на размера (велкро + връзки). Идеалният избор за всеки спорт. Предлага се в две разновидности - естествена или изкуствена кожа.

  83,00 лв
  В наличност
 • 84,00 лв

  Каска за цялостна защита. Това е каска за контактни спортове. Тя предпазва вашата главата включително и горната част, така че главата е напълно защитена. Изработва се от естествена и изкуствена кожа с пълнежът е със средна плътност и дебелина.

  84,00 лв
  В наличност
 • 92,00 лв

  Спортна каска за кобудо. Кобудо каска, която осигурява висока степен на защита и е изключително гъвкава , която се използва и за ръкопашен бой.  - Един размер подходящ за всички.

  92,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 9 от 31 артикула