Каталог

Лостове и Тежести

Жилетки с тежести ,гирички

пудовки ,ез лостове,оглавници

за домашни условия и зали.

Лостове и Тежести Съдържа 44 продукта.

за страница
Показване на 1 - 9 от 44 артикула
 • 5,00 лв

  Дъмбели шестоъгълни гумирани - цена за кг. Посочената цена е за 1 кг. Дъмбелите се продават само в комплект! Малък комплект - от 5 кг. до 30 кг. (през 2,5 кг.) Голям комплект - от 5 кг. до 50 кг. (през 2,5 кг.)

  5,00 лв
  В наличност
 • 10,00 лв

   Железни тежести фи 30

  10,00 лв
  В наличност
 • 12,50 лв

  Тежести с хромирана повърхност фи 30 тежести за домашна употреба и зали   железни с хромирано покритие

  12,50 лв
  В наличност
 • 15,00 лв

  Придават допълнително натоварване към мускулите на ръцете и краката. Използват се при леки упражнения или в подготвителния етап на тренировката. Могат да се използват и с цел развиване на бързината на ръцете и краката за определени спортове и подобряване на координацията на движенията.

  15,00 лв
  В наличност
 • 18,00 лв

   -Удобни за рехабилитации - ще натоварите допълнително мускулите си - ще помогнат да повишите издръжливостта си - ще помогнат да подобрите силата си - ще помогнат да подобрите бързината си - и още безкрай ползи 2 броя.

  18,00 лв
  В наличност
 • 35,00 лв

  Употребата на този тренировъчен уред спомага за увеличаването на мобилността на ставите, свалянето на излишните мазнини и покачването на чиста мускулна маса.  

  35,00 лв
  В наличност
 • 48,00 лв

  Пудовка.Тренировките с пудовки ангажират няколко мускулни групи наведнъж. Затова са и много добър начин за тренировка на цялото тяло в кратък период от време.

  48,00 лв
  В наличност
 • 54,00 лв

  - Уникални тренировки - Зверско натоварване - Активиране на мускули, за които не сте и подозирали- Изковаване на шампионска физика и издръжливост - Различни позиции за захват Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване автоматично .  

  54,00 лв
  В наличност
 • 92,00 лв

  Изработена от здрав материал - подходяща за огромен набор от упражнения за всеки мускул - лесна за употреба и в домашни условия - удобни ръкохватки Доставката на фитнес уреди, тежести ,боксови чували и тренажори се поема изцяло от клиента,като бива калкулирана по време на поръчката спрямо теглото .

  92,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 9 от 44 артикула