Пазарувай по:

Активирани филтри:
Показване на 1 - 20 от 20 артикула
 •  Фоумролерът е нов и ефективен уред, който Ви помага да загреете мускулите преди тренировка или да ги разпуснете след нея. Той има способността да намали риска от травми на мускулите и сухожилията Ви . Foam Roller / Фоумролер масажен 33 x 14 см

  30,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Фоумролер с пъпчици мек Active Gym е плътен и оказва по-силно въздействие на пренапрегнатите и уморени мускули и фасции, оказвайки разтоварващо и тонизиращо действие. Използвайки само теглото на своето тяло и този Фоумролер, Вие можете да си подарите самостоятелен масаж, който е известен под названието миофасциално освобождаване.

  38,00 лв В наличност
  В наличност
 • Уникален уред за  самомасаж. Този иновативен продукт ще помогне на вашето тялото да се чувства по-добре. Положителен ефект върху целулита:  релефен фоумролер / Размери - 28cm*15cm

  40,00 лв В наличност
  В наличност
 •   →  Перфектен за лечение на болки, напрежение и мускулна умора     →  Страхотен за загряване и разпускане     →  Изработен с по-малко пяна от традиционните ролки     →  Идеален за гъста тъкан или за по-дълбоко мускулно компресиране

  40,00 лв В наличност
  В наличност
 • Уникален уред за  самомасаж. Този иновативен продукт ще помогне на вашето тялото да се чувства по-добре. Положителен ефект върху целулита:  релефен фоумролер / 33см х 14см

  42,00 лв В наличност
  В наличност
 • Анти ейдж ефект Освежава кожата чрез аспирация Влияе благоприятно на фините бръчки Visage + се бори с бръчките и фините линии, заедно с признаците на стареене на кожата. Тази процедура за лице възстановява сиянието на кожата ви.

  48,00 лв В наличност
  В наличност
 • Масажор за крака с вибрации. Отпуска и успокоява напрежението в ходилата. Благодарение на своята система с вибрации , масажът с тази възглавница успокоява болките и умората в крака, като в същото време ги затопля. Достатъчно е само да поставите ходилата си в "чехлите" и да натиснете леко, за да стартитрате вибрациите.

  66,00 лв В наличност
  В наличност
 • Описание: Foot Spa, вана за краката за вибрационен и СПА масаж. Нежните вибрации, генерирани от масажната вана Foot Spa, отпускат уморените ви мускули на краката.

  69,00 лв В наличност
  В наличност
 •  →  Перфектен за снемане на болки, напрежението и мускулна умора     →  Страхотен за загряване и разпускане     →  Изработен с по-малко пяна от традиционните ролки     →  Идеален за гъста тъкан или за по-дълбоко мускулно компресиране

  70,00 лв В наличност
  В наличност
 • Stop Cell” е перфектното устройство, за да се чувствате добре. Този мултифункционален масажор не само ще ви помогне да разградите мастните депа, а и да премахнете целулита. Уредът има удобна дръжка и може да се използва с или без включен режим на вибрация.

  72,00 лв В наличност
  В наличност
 • Масажор с техника "потупване" , който осигурява масаж, ефективен за отпускане или стимулиране на мускулите и е адаптиран към всяка област на тялото с 2 нива на интензивност и 3 масажни глави.

  99,00 лв В наличност
  В наличност
 • Когато поставите седалката Back Massager върху всеки един обикновен или офис стол тя го превръща в истински масажен стол. Със своя вибриращ масаж и затопляща система, седалката ви помага да отпуснете мускулите на тялото, да намалите  напрежението , като ви и помага да релаксирате.

  111,00 лв В наличност
  В наличност
 • Затопляща функция на водата 3 аксесоара за педикюр и 2 масажни ролки Сгъваем дизайн за практично съхранение

  120,00 лв В наличност
  В наличност
 • Уреда за масаж на крака от Lanaform прави масаж на стъпалото, използвайки вибрации или "потупване", като ви гарантира усещане за пълен релакс. Можете да го използвате и за масаж на гърба и бедрата, след тежък ден.  

  126,00 лв В наличност
  В наличност
 • Чувствате краката си отпочинали, благодарение на рефлексотерапевтичния масаж и масажиращите ролкови глави, които работят върху свода на стъпалата. Рефлексотерапията е традиционен китайски метод, който чрез въздействие върху определени точки, намиращи се на стъпалото, подобряват работата на различни органи от тялото.

  129,00 лв В наличност
  В наличност
 • „Skin Mass” е ролков масажор с вакуум,  който ефикасно премахва целулита и повишава тонуса на тялото.

  135,00 лв В наличност
  В наличност
 •  „Massage Mattress” от Lanaform ви помага да се отпуснете и да отпочинете, докато неговата вибрираща система ви масажира и затопля.

  159,00 лв В наличност
  В наличност
 • Освежава кожата чрез скраб масаж и ексфолиране 3 сменяеми накрайника Удобен за път

  197,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ексфолира и изглажда кожата 3 сменяеми накрайника Дюзи за аспирация от сапфир

  198,00 лв В наличност
  В наличност
 • Relax mass” е масажна седалка, благодарение на която ще може да се насладите на приятен „Шиатцу” масаж у дома. Шиацу масаж 4 масажни глави 3 зони на масаж

  228,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 20 от 20 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!