Показване на 529 - 559 от 559 артикула
 •   Боксов чувал / Кегла - 120см е изработен от изключително здрава изкуствена кожа с вериги за закрепяне. Използва се  предимно от боксьорите и кикбоксьорите,  за изграждане на сила на удара и подобряване на техниката.

  210,00 лв В наличност
  В наличност
 • Пълнеж: парчета плат/кожа; Равномерност на цялата повърхност и перфектно поемане на удара. 50 кг 180 см височина 35 см диаметър Изключителна здравина Двойно подсилена изкуствена кожа . Двоен шев Подходящ за домашни условия и зала

  219,00 лв В наличност
  В наличност
 • Adidas  боксови ръкавици. Лицензирани от AIBA боксови ръкавици изработени от висококачествена естествена телешка кожа. Велкро  закопчаване.

  220,00 лв В наличност
  В наличност
 • ММА тренажор.Тренажорът за ММА ще помогне за интензивноста на тренировките ви Подобряване на техниката и силата.

  231,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Манекен за Джудо . Джудо чучело с  големи размери подходящо за тренировка на възрастни. Манекен използван за трениране на хвърляния както в Джудо, така и в Айкидо, Джу Джицу, и ММА. Подходящ, както за тренировки в къщи, така и в зали.

  235,00 лв В наличност
  В наличност
 • Боксов чувал Кука за тренировка както на нормални удари така и на ъперкъти. Висококачествена изработка от естествена кожа . Това е качествен тежък чувал отличен както за зали така и за домашна употреба. Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.  

  240,00 лв В наличност
  В наличност
 • ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Бойното въже се използва от много видове спорт, като например бокс, ММА, фитнес, кросфит и други. Основно се употребява за подобряване на издръжливостта, силата и експлозивността на трениращия.

  250,00 лв В наличност
  В наличност
 • Изправено Чучело за ММА  подходящо за   всички спортове като джу джицу,борба ,джудо и др. Включващи хвърляния и ключове. тeглo: 25 ĸг. виcoчинa: 150 cм.

  250,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гъвкав тренажор с каучукова круша и с водна основа.. Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  252,00 лв В наличност
  В наличност
 • Щит "Gedan". Това са два щита с колан за поставяне на краката, за тренировка на ниски удари. Гедан щитовете основно се ползват от трениращи Кьокушин Карате за отработване на маваши гедан.

  263,00 лв В наличност
  В наличност
 • Комплект щитове за лоу кик2 броя щитове с отделни колани за кръста за всеки един от тях. Удобни колани за пристягане към бедрата.Специален дизайн както за кръгообразни , така и за фронтални кикове към бедрата. 

  268,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Възглавница за стена "Ъперкът". Използва се за тренировки по бойни спортове за усъвършенстане на юмручните техники.

  268,00 лв В наличност
  В наличност
 • Яма Тачи е японски меч, който е бил използван в самурайски битки. Това е меч направен специално за бой от конски гръб. Това е ръчно изработен и напълно функционален меч .

  338,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тайко Тачи е японски меч, който е бил използван в самурайски битки. Това е меч направен специално за бой от конски гръб. Това е ръчно изработен и напълно функционален меч .

  339,00 лв В наличност
  В наличност
 • Платформа с прецизно регулируема височина за бърза круша  . Това е стойка за боксова круша с плавно регулируема на височина платформа. Стойката се прикрепя към стена посредством желязна рамка , изцяло боядисана за по добър вид и за предпазване от ръжда.

  341,00 лв В наличност
  В наличност
 • Този гумен  тренировъчен  автомат е мащабно възпроизвеждане на автомат М 401. Копира точно формата и. Безопасна е при отработване на техники. Няма риск от злополуки, както при истинското оръжие. Освен това няма да повредите автомата, който струва много. Обучение с пушка - чудесен избор за служители в специалните части при тренировъчни сесии.

  374,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тренажорът за бойни спортове   е здраво Изработен и е покрит отвън с полиуретан, като пълнежа отдолу е уплътнителна пяна. Покритието на тренажора е плътно и стабилно. За да е стабилен тренажора, преди употреба поставката се напълва с пясък  или вода до горе и се връзва здраво с връзките в комплекта.

  390,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Комплект Venum Absolute PremiumEU-Venum-0677 Absolute" е най-високоят клас на оборудване преадлагано от "Venum". Произведени в Тайланд, това са професионални падове за Muay Thai с невероятна издръжливост.

  397,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Манекен с крушовидна форма с основа за пълнене. Тренажор за младежи с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  406,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Многоцелеви тренажор с основа за пълнене. Тренажор с лесно местещи се цели за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. Това е тренажор с куха основа, който може лесно да бъде разположен във всяка стая или фитнес зала без допълнителна нужда от закрепване.

  410,00 лв В наличност
  В наличност
 • Ъперкътник за стена. Щит за стена, използван най вече в бокса за трениране на всички видове боксови удар, включително и ъперкъти. Изработен е от изкуствена или естествена кожа с целеви точки маркиращи ударните зони. Ъперкътникът е с метална рамка за прикрепяне към стена, с 8 отвора за болтове за максимално добро закрепване.

  431,00 лв В наличност
  В наличност
 • Щитът със сензори за удари ,ще отчете силата на вашият удар по време на тренировка. Размер:  45x30x9 cm.

  485,00 лв В наличност
  В наличност
 • високо качествен тренажор за бойни  спортове стабилна основа здрава изработка покритие устойчиво на надраскване пластмасова поставка, която се пълни с вода или пясък има пружина в основата, което позволява тренажора да отвръща на ударите  

  545,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Tatami "Roll" е татами за джудо което може да се навива на ролка. То е лесно за пренасяне и поставяне. Спестява много време ако трябва всекидневно да демонтирате татамито и е лесно за складиране.

  590,00 лв В наличност
  В наличност
 • Боксова платформа с прецизно регулируема височина за бърза круша  .Това е стойка за боксова круша с плавно регулируема на височина платформа. Стойката се прикрепя към стена посредством желязна рамка, , изцяло боядисана за по добър вид и за предпазване от ръжда.  

  633,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен тип  с човешка форма и основа за пълнене.Основата се пълни с вода или пясък , изключително лек в празно състояние, която позволява мобилност на тренажора - Здраво захващане на торса към основата - Пружина между торса и основата, поемаща ударите 3 степени на регулиране. от 165см. до 190  см. Предлага се и мострен Модел 

  640,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Метална цилиндрична база с пружина монтирана върху /водна/ основа. Таргет тренажора има свободно въртяща се около оста си ,  "Мишена" за атакуване и отбрана.

  772,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен с форма на човек  на водна основа. Това е тренажор на водна основа,   много лесно се поставя както в залата , така и в дома ви. Основната характеристика на този манекен е мобилността и реализмът за манекенът.

  1 330,00 лв В наличност
  В наличност
 •  „Wing Chun“  Винг Чун  тренажор с желязна основа е отлично тренировъчно устройство специално за практикуващите в стил Wing Chun. Развивайте прецизност, издръжливост, сила. Основно средство за обучение на сериозно практикуващи Винг Чун .

  1 330,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен с основа за пълнене  Манекен тип  с човешка форма и основа за пълнене.Основата се пълни с вода или пясък , изключително лек в празно състояние, която позволява мобилност на тренажора - Здраво захващане на торса към основата - Пружина между торса и основата, поемаща ударите

  1 330,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Професионална ММА клетка с платформа и подиум. размери:9х9х1метър

  50 423,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 529 - 559 от 559 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!