Пазарувай по:

Активирани филтри:
Показване на 1 - 31 от 31 артикула
 • Ластик за бой със сянка Този ластик за бой със сянка е идеален за тренировка на силови и странични удари, както и за скорост.

  32,00 лв В наличност
  В наличност
 • - Уникални тренировки - Зверско натоварване - Активиране на мускули, за които не сте и подозирали- Изковаване на шампионска физика и издръжливост - Различни позиции за захват Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване автоматично .  

  54,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тренировъчен колан за кръста Тренировъчни ластици – 4бр Меки и удобни ръкохватки за ръцете – 2бр Фитили за ръцете – 2бр (закачат се на китките) Фитили за крака – 2бр (закачат се на глезените)

  64,00 лв В наличност
  В наличност
 • Макивара е специфично за Япония устройство, за тренировки по бойни изкуства. Приложението му е подобно на боксовите чували - използва се за трениране на удари и за да може трениращият да усети чувството от нанасяне на удар. 

  65,00 лв В наличност
  В наличност
 • Изработен от изключително здрав винил, който няма да се скъса като повечето китайски продукти на пазара Достъпна цена Доказан уред сред едни от най-елитните ни спортисти Уникален дизайн

  70,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тренировъчен уред / Elite series – изработена от изключително здрав винил (900гр) и уникален дизайн, този спортен аксесоар може да се превърне във вашият незаменим уред за една перфектна тренировка.

  70,00 лв В наличност
  В наличност
 • Боксова круша с водна основа за деца. Това е модерен тренировъчен уред.   Уредът се състои от основа с вода, прът с гъвкава основа и гумена пружина.

  71,00 лв В наличност
  В наличност
 • Booster Striking Trainer е тренировъчна система, състояща се от няколко съпротивителни ленти. Лентите са прикрепени към ръцете и краката, превръщайки нормалното ви движение в тренировка. Такива системи са особено популярни сред ММА бойците. - Съпротивление по цялото тяло - тренирайте по време на движение

  79,00 лв В наличност
  В наличност
 • Нов и много полезен аксесоар за спортисти: - изработен от здрав материал - развива координацията - развива силата - развива бързината - огромен набор от упражнения - може да се използва в домашни условия  

  80,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Надуваема бърза круша    е идеален и за създаване на една добра основа към бойните спортове. Три нива на височината: Второ ниво на 158см Трето ниво на 163см Четвърто ниво на 168см

  85,00 лв В наличност
  В наличност
 • - Уникални тренировки - Зверско натоварване - Активиране на мускули, за които не сте и подозирали- Изковаване на шампионска физика и издръжливост - Различни позиции за захват Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване автоматично .  

  87,00 лв В наличност
  В наличност
 • Изработена от здрав материал - подходяща за огромен набор от упражнения за всеки мускул - лесна за употреба и в домашни условия - удобни ръкохватки Доставката на фитнес уреди, тежести ,боксови чували и тренажори се поема изцяло от клиента,като бива калкулирана по време на поръчката спрямо теглото .

  107,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Тренировъчната торба е изработена от изкуствена кожа, с високо качество и издръжливост.

  134,00 лв В наличност
  В наличност
 • Чувал ”Grappling”. Това е чувал използван за граплинг тренировки, подходящ за хвърляния и тернировка на удари по вертикално разположена цел. Чувалът е с дръжки и с човешки размер, за да имитира по-добре човешка мишена.

  169,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Гъвкав тренажор    с бърза  каучукова круша и с водна основа.  Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. Създадена от най-високо качество материали, този тренажор е идеален за развиване на бързина и техника, дори и в домашни условия. 

  185,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Гъвкав тренажор "Цилиндър" с водна основа. Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  206,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Изправено Чучело за ММА  подходящо за   всички спортове като джу джицу,борба ,джудо и др. Включващи хвърляния и ключове. тeглo: 25 ĸг. виcoчинa: 150 cм.

  250,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Гъвкав тренажор с каучукова круша и с водна основа.. Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  252,00 лв В наличност
  В наличност
 • Преносим ММА манекен подходящ за  всички бойни спортове. Ще ви осигури една безценна тренировка. Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.

  255,00 лв В наличност
  В наличност
 • Таргет тренажор изгражда концентрация и бързина.

  282,00 лв В наличност
  В наличност
 • ММА тренажор.Тренажорът за ММА ще помогне за интензивноста на тренировките ви Подобряване на техниката и силата.

  291,00 лв В наличност
  В наличност
 • Изправен мма манекен от най-високо качество, ще бъде един  безценен партньор във вашето обучение. Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.

  361,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тренажорът за бойни спортове   е здраво Изработен и е покрит отвън с полиуретан, като пълнежа отдолу е уплътнителна пяна. Покритието на тренажора е плътно и стабилно. За да е стабилен тренажора, преди употреба поставката се напълва с пясък  или вода до горе и се връзва здраво с връзките в комплекта.

  390,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Многоцелеви тренажор с основа за пълнене. Тренажор с лесно местещи се цели за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. Това е тренажор с куха основа, който може лесно да бъде разположен във всяка стая или фитнес зала без допълнителна нужда от закрепване.

  410,00 лв В наличност
  В наличност
 • Седящ ММА манекен. Ще ви помогне да усъвършенствате вашите умения в тренировките. Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.

  510,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • високо качествен тренажор за бойни  спортове стабилна основа здрава изработка покритие устойчиво на надраскване пластмасова поставка, която се пълни с вода или пясък има пружина в основата, което позволява тренажора да отвръща на ударите  

  545,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Метална цилиндрична база с пружина монтирана върху /водна/ основа. Таргет тренажора има свободно въртяща се около оста си ,  "Мишена" за атакуване и отбрана.

  772,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен тип  с човешка форма и основа за пълнене.Основата се пълни с вода или пясък , изключително лек в празно състояние, която позволява мобилност на тренажора  - Здраво захващане на торса към основата - Пружина между торса и основата, поемаща ударите 3 степени на регулиране. от 165см. до 190  см.  

  940,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен с форма на човек  на водна основа. Това е тренажор на водна основа,   много лесно се поставя както в залата , така и в дома ви. Основната характеристика на този манекен е мобилността и реализмът за манекенът.

  1 330,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 •  „Wing Chun“  Винг Чун  тренажор с желязна основа е отлично тренировъчно устройство специално за практикуващите в стил Wing Chun. Развивайте прецизност, издръжливост, сила. Основно средство за обучение на сериозно практикуващи Винг Чун .

  1 330,00 лв В наличност
  В наличност
 • Манекен с основа за пълнене  Манекен тип  с човешка форма и основа за пълнене.Основата се пълни с вода или пясък , изключително лек в празно състояние, която позволява мобилност на тренажора - Здраво захващане на торса към основата - Пружина между торса и основата, поемаща ударите

  1 330,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 31 от 31 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!