Каталог

Производител
Размер
Килограми
Тренажори Манекени

Многоцелеви тренажори,на водна

и пясъчна основа,за тренировка на удари

кикове и хвърляния.

За подобряване на вашите бойни умения

Подобна категория

Многоцелеви тренажори,на водна

и пясъчна основа,за тренировка на удари

кикове и хвърляния.

За подобряване на вашите бойни умения

Подобна категория

Още

Тренажори Манекени Съдържа 21 продукта.

за страница
Показване на 1 - 9 от 21 артикула
 • 65,00 лв

  Макивара е специфично за Япония устройство, за тренировки по бойни изкуства. Приложението му е подобно на боксовите чували - използва се за трениране на удари и за да може трениращият да усети чувството от нанасяне на удар. 

  65,00 лв
  В наличност
 • 73,50 лв 105,00 лв -30%
  PROMO

  Нов и много полезен аксесоар за спортисти: - изработен от здрав материал - развива координацията - развива силата - развива бързината - огромен набор от упражнения - може да се използва в домашни условия  

  73,50 лв 105,00 лв -30%
  В наличност
 • 92,00 лв

  Изработена от здрав материал - подходяща за огромен набор от упражнения за всеки мускул - лесна за употреба и в домашни условия - удобни ръкохватки Доставката на фитнес уреди, тежести ,боксови чували и тренажори се поема изцяло от клиента,като бива калкулирана по време на поръчката спрямо теглото .

  92,00 лв
  В наличност
 • 104,00 лв

  Гъвкав тренажор с круша "Балон" с водна основа. Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  104,00 лв
  В наличност
 • 132,00 лв

  Чувал ”Grappling”. Това е чувал използван за граплинг тренировки, подходящ за хвърляния и тернировка на удари по вертикално разположена цел. Чувалът е с дръжки и с човешки размер, за да имитира по-добре човешка мишена.

  132,00 лв
  В наличност
 • 206,00 лв

  Гъвкав тренажор "Цилиндър" с водна основа. Тренажор с боксова круша за упражнения в бойните изкуства и контактните спортове. 

  206,00 лв
  В наличност
 • 238,00 лв

  Преносим ММА манекен подходящ за  всички бойни спортове. Ще ви осигури една безценна тренировка. Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.

  238,00 лв
  В наличност
 • 352,00 лв

  Изправен мма манекен от най-високо качество, ще бъде един  безценен партньор във вашето обучение. Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.

  352,00 лв
  В наличност
 • 496,00 лв

  Седящ ММА манекен. Ще ви помогне да усъвършенствате вашите умения в тренировките. Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.

  496,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 9 от 21 артикула