Каталог

Долнища за бойни спортове

Дълги панталони за практикуване

на бойни изкуства,

устойчиви и позволяващи

много висока мобилност на движенията.

Долнища за бойни спортове Съдържа 10 продукта.

за страница
Показване на 1 - 9 от 10 артикула
 • 28,00 лв

  Панталони за бойни изкуства. Памучни панталони използвани в карате, джудо, айкидо и други бойни изкуства използващи бяло кимоно. Панталонът е с ластик на кръста и изчистен бял прав крачол, неподсилен на коленете.

  28,00 лв
  В наличност
 • 30,00 лв

  Таекуондо панталон, изработен от сатен с широк колан.

  30,00 лв
  В наличност
 • 42,00 лв

  Кик Бокс панталони, B модел. Дълги панталони за практикуващи бойни изкуства. Предимно за практикуване на  Кик Бокс. Изработени от много устойчиви изкуствени влакна, позволяващи извършване на широки движения.

  42,00 лв
  В наличност
 • 51,00 лв

  Кик Бокс панталони, А модел. Дълги панталони за практикуващи бойни изкуства. Иползват предимно за практикуване на  Кик Бокс. Изработени са от изкуствени влакна, много устойчиви и позволяват извършване на широки движения.

  51,00 лв
  В наличност
 • 54,00 лв

  Кик Бокс панталони, D модел. Дълги панталони за практикуващи бойни изкуства. Предимно за практикуване на  Кик Бокс, но се използват и в други бойни спортове. Изработени от устойчиви изкуствени тъкани, позволяващи безпрепятствено извършване на широки и бързи движения с крака.

  54,00 лв
  В наличност
 • 56,00 лв

  Кик бокс панталони модел LX-1. Дълги панталони за практикуване на бойни изкуства. Иползват предимно от практикуващи Кик Бокс. Изработени са от изкуствени влакна, много устойчиви и позволяват много висока мобилност в движение.

  56,00 лв
  В наличност
 • 57,00 лв

  Кик бокс панталони LX-2. Дълги панталони за практикуване на бойни изкуства. Иползвани предимно от практикуващи Кик Бокс. Изработен от изкуствени влакна, много устойчиви и позволяващи много висока мобилност в движение.

  57,00 лв
  В наличност
 • 57,00 лв

  Кик бокс панталони модел LX-3. Дълги панталони за практикуване на бойни изкуства. Иползват предимно от практикуващи Кик Бокс. Изработени са от изкуствена материя, изключително устойчиви и позволяващи много висока динамичност.

  57,00 лв
  В наличност
 • 59,00 лв

  Кик Бокс панталони, H. Дълги панталони изучаване и практикуване на бойни изкуства. Използват се предимно за Кик Бокс, но също и от други бойни спортове. Изработени са от устойчиви изкуствени тъкани, които позволяват лесно  се извършват широки и бързи движения с крака.

  59,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 9 от 10 артикула