Пазарувай по:

Активирани филтри:
Производител

Оръжия за тренировки

Оръжия  за тренировки

богат избор на оръжия

за източни бойни изкуства,

декоративни мечове и оръжия за самоотбрана.

Показване на 1 - 15 от 15 артикула
 • Сгъваема нинджа звезда, изработена от стомана и пластмаса. На гърба и е прикрепена пластина която позволява закачане за колан  или джоб  .

  23,00 лв В наличност
  В наличност
 •  Предлагаме Ви тренировъчен пистолет направен от каучук. Формата и размерите на пистолета са идентични с реално оръжие и изработката е в детайли. Спусък не е добавен тъй као често причинява счупвания и навехвания по време на тренировки и демонстрации.

  25,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гумен пистолет за отработване на техники с оръжия. Дължина 19 см.

  29,50 лв В наличност
  В наличност
 • Телескопичната палка - Tokusu Keibo Fix - е изработена от леко скосени метални части, които с едно бързо движение се превръщат в телескопична палка за самоотбрана. 54 cm

  44,00 лв В наличност
  В наличност
 • Нинджа котва. Това е оръжие, което може да се използва както в битка, така и като устройство, използвано за изкачване.

  64,00 лв В наличност
  В наличност
 • Tokushu Keibo са използвните от японската полиция телескопични палки   特殊 警 棒 (Tokushu keibō - особеност полицейска палка). Те обикновено се състоят от три сегмента.

  77,00 лв В наличност
  В наличност
 • Yung Chun Dao- мечове Пеперуди. Това са къси мечове, подобни на китайските саби, с шип пред острието (подобен на този на Sai), за хващане на чуждото оръжие и предпазител за ръката.

  97,00 лв В наличност
  В наличност
 • Chairo Tachi е японски меч отличаващ се с по - голяма извивка от катана. Използван е най - вече от кавалерията. Тачи за разлика от катана се носи в специална ножница, с острието надолу.

  114,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гъвкав двоен Джиан. Набор от два китайски меча - по един за всяка ръка. Мечовете са с полудръжки, сложени един до друг изглеждат, като един меч.

  128,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гъвкава китайска сабя. Това е сабя за тренировки и състезания с девет пръстена разположени по гърба на острието. Острието е дебело в близост до дръжката и изтънява към върха, където е изкючително гъвкаво. В основата на дръжката може да се прикрепи пискюл (сабята идва без него).

  140,00 лв В наличност
  В наличност
 • Дао Дяволска глава или Gui Tou Дао е тежък и извит едностранно заострен меч, гърба на който е оформен и има цветен пискюл. Дръжката е дълга, което позволява тя да се използва с една или две ръце, а в краят й има голям пръстен. Това е тренировъчно незаострено дао тип дяволска глава.

  151,00 лв В наличност
  В наличност
 • Яма Тачи е японски меч, който е бил използван в самурайски битки. Това е меч направен специално за бой от конски гръб. Това е ръчно изработен и напълно функционален меч .

  338,00 лв В наличност
  В наличност
 • Тайко Тачи е японски меч, който е бил използван в самурайски битки. Това е меч направен специално за бой от конски гръб. Това е ръчно изработен и напълно функционален меч .

  339,00 лв В наличност
  В наличност
 • Този гумен  тренировъчен  автомат е мащабно възпроизвеждане на автомат М 401. Копира точно формата и. Безопасна е при отработване на техники. Няма риск от злополуки, както при истинското оръжие. Освен това няма да повредите автомата, който струва много. Обучение с пушка - чудесен избор за служители в специалните части при тренировъчни сесии.

  374,00 лв В наличност
  В наличност
 • Нагината е меч с дълга дръжка или алебарда. Оръжие, използвано във феодална Япония, състоящо се от дървена дръжка с дължина около 2 метра и извито острие, направено по същата технология, като това на катана, заострено едностранно. Оръжие, използвано от конници или пешаци главно за срязване на сухожилията на конете. Това е и оръжието за избор на съпругите...

  420,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
Показване на 1 - 15 от 15 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!