Пазарувай по:

Активирани филтри:
Производител
Показване на 1 - 13 от 13 артикула
 • Универсален сменяем модул за филтриращи кани. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. Използва се с кани АКВАФОР Лайн, както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители. По изгоден като цена, В100-15 пречиства водата много по-добре от аналозите си. Ресурс: 170 литра

  12,00 лв В наличност
  В наличност
 • Универсален сменяем модул за филтриращи кани АКВАФОР и някои други кани от немски и американски производители. Сигурно и дълбоко пречиства водата от основни вредни примеси. Филтъра е на по-изгодна цена и пречиства водата значително по-добре от аналозите. Ресурс: 170 литра

  12,50 лв В наличност
  В наличност
 • Универсален сменяем модул за филтриращи кани. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. Използва се с кани АКВАФОР Престиж, Ултра ,както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители.

  13,00 лв В наличност
  В наличност
 • АКВАФОР Лайн оптимално съотношение между обема на фуния и каната, което позволява най-пестеливо да се използва пространството в кухнята и Вашето време.

  25,90 лв В наличност
  В наличност
 • АКВАФОР Аметист – кана за филтриране на вода от ново поколение. Обемни кана и фуния позволяват наведнъж да се пречисти повече вода.Кана Аметист се използва със сменяем филтриращ модул В100-25.Всички детайли на каната и филтъра са произведени от високо-качествена пластмаса,безвредна за употреба при храни. Използва се с филтриращ модул В100-25*.

  26,00 лв В наличност
  В наличност
 • Eдна от най-компактните кани на АКВАФОР. Поради не големия си обем няма да заеме много място, което е особенно удобно, ако кухнята Ви не е голяма. Използва филтър В100-5 - Универсален сменяем модул за филтриращи кани АКВАФОР дълбоко пречиства и леко омекотява водата.

  35,90 лв В наличност
  В наличност
 • Eдна от най-компактните кани на АКВАФОР. Поради не големия си обем няма да заеме много място, което е особенно удобно, ако кухнята Ви не е голяма. Продава се в комплект с филтриращ модул В100-5. Допълнителния подвижен капак улеснява зареждането с вода.

  35,90 лв В наличност
  В наличност
 •  АКВАФОР Престиж е компактна кана от ново поколение. Ще Ви хареса модерния дизайн и възможностите й. Благодарение на капака-слайдер пълненето с вода е лесно и ще предпазва каната от прахта. Освен това върху капака е сложен показател за ресурса на филтъра, който отчита всяко отваряне за пълнене с вода.

  37,90 лв В наличност
  В наличност
 • Температура, вкус и устойчивост. Тези три понятия правят RUNBOTT много повече от обикновена бутилка за многократна употреба.

  38,00 лв В наличност
  В наличност
 • АКВАФОР Премиум е една от най-новите ни серийни кани. Благодарение на стилен разтегнат корпус използването на пълна с вода кана е много по-удобно, което в случая е от голямо значение, защото АКВАФОР Премиум е една от най-обемните ни кани. Каната може да се използва с филтриращия модул В100-5* или В100-6* (за твърда вода)

  38,90 лв В наличност
  В наличност
 • ZIP – Zero Installation Purifier ( Пречистващо устройство с нулева инсталация) е революционна преносима система за обратна осмоза. ZIP работи точно като вашата кафемашина.

  840,00 лв В наличност
  В наличност
 • Гъвкаво и функционално оборудване Това революционно устройство е способно да произвежда богати на водород вода(водородна вода) с висок антиоксидантен потенциал. Водата, богата на водород, ни помага да останем млади и здрави, докато неутрализираме свободните радикали

  1 320,00 лв В наличност
  В наличност
 • Hydron- Водородната революция Обогатената с водород вода има висока антиокислителна способност, което го прави елемент, който допринася за по-здравословен начин на живот.

  2 870,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 13 от 13 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!