Пазарувай по:

Активирани филтри:
Показване на 1 - 11 от 11 артикула
 • Сигурен и стабилен хват Максимално сцепление с щангата или дъмбелите Комфорт и сигурност по време на тренировка

  11,90 лв В наличност
  В наличност
 • Омекотява и създава условия за по-комфортна и тежка тренировка Към продукта който Ви предлагаме получавате и две ленти с велкро, чрез които да фиксирате омекотителя и той да стои неподвижно по време на тежките натоварвания.

  18,00 лв В наличност
  В наличност
 •  ПО-ДОБЪР ЗАХВАТ: С помощта на тези подложки, Вие ще си осигурите по-добър захват, така че бъдете готови да направите повече повторения по време на тренировка. Тайната на този иновативен фитнес аксесоар е специалната материя против приплъзване, която едновременно с това защитава дланите от мазоли и охлузвания. Тренировъчните подложки с накитници са...

  20,00 лв В наличност
  В наличност
 • Аксесоар необходим на всяка фитнес зала. Ще ви предпази от наранявания при работа с по-големи килограми, подложка за лост е подходяща за изпълнение на клекове зад врат и пред гърди. Дължина 39 см.

  21,00 лв В наличност
  В наличност
 • Омекотителят е изработен от висококачествена пяна, която разпределя натоварването така, че да не създава дискомфорт по време на изпълнение на отделните упражнения.

  25,00 лв В наличност
  В наличност
 • Πoдлoжĸaтa зa лocт cпoмaгa зa oмeĸoтявaнe и пpeдoтвpaтявaнe нa нapaнявaния пo вpeмe нa тpeниpoвĸa. Te cъздaвa ĸoмфopт и пoвишaвa cтaбилнocттa пpи изпълнeния нa yпpaжнeния c лocт – ĸлeĸoвe зaд вpaт или пpeд гъpди.  

  25,00 лв В наличност
  В наличност
 •  КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА: Той намира идеално приложение при упражнения, като клекове или напади с щанга или на смит машина. Независимо кое правите, едва ли Ви е удобно да слагате гол лост на раменете си, особено ако сте жена или сте сложили по-големи тежести.

  30,00 лв В наличност
  В наличност
 • ➡ Подложка за лост с дължина 36 см.➡ 15 мм патентована NeoTek пяна предпазва врата и раменете от грапавите лостове. ➡ Велурено покритие на подложка за лост дава максимален комфорт и увеличава здравината на подложката.➡ Подложка за лост подходяща за всички стандартни лостове.

  30,00 лв В наличност
  В наличност
 • Подложка за лост Barbell Pad - практично фитнес приспособление, което облекчава натиска върху шийните прешлени Подложката за лост Barbell Pad е практично фитнес приспособление, което ще ви осигури комфорт по време на тренировка. 45 cm

  32,00 лв В наличност
  В наличност
 • Подложка за лост /олимпийски/ - изработена от дунапрен или мека пластмаса, тя предпазва кожата от металните лостове, а също така спомагат и за по-добрия баланс на тежестите по време на изпълнението. За изпълнение на клекове зад врат и пред гърди.дължина 36 см.

  33,00 лв В наличност
  В наличност
 • BAR GRIPS / Ръкохватки за лост е уред чрез който може да засилите хвата си.  Този продукт е изготвен от изключително здрав материал, устойчив на всякакви натоварвания. Перфектно гравиран за да не се плъзгат ръцете и в същото време пасващ на всякакъв тип лостове или дъмбели.

  35,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 11 от 11 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!