Пазарувай по:

Активирани филтри:
Показване на 1 - 7 от 7 артикула
 • Сигурен и стабилен хват Максимално сцепление с щангата или дъмбелите Комфорт и сигурност по време на тренировка

  11,90 лв В наличност
  В наличност
 • Омекотител за лостове / Bar Pad Active Gym предпазва врата и раменете по време на занятията с щанга. Позволява да се повиши степента на комфорт при изпълнението на различни упражнения. Предназначен е за предотвратяване на появата на драскотини, синини, изтърквания по местата на съприкосновение на лоста с кожата.

  15,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Аксесоар необходим на всяка фитнес зала. Ще ви предпази от наранявания при работа с по-големи килограми, подложка за лост е подходяща за изпълнение на клекове зад врат и пред гърди. Дължина 39 см.

  17,00 лв В наличност
  В наличност
 •  ПО-ДОБЪР ЗАХВАТ: С помощта на тези подложки, Вие ще си осигурите по-добър захват, така че бъдете готови да направите повече повторения по време на тренировка. Тайната на този иновативен фитнес аксесоар е специалната материя против приплъзване, която едновременно с това защитава дланите от мазоли и охлузвания. Тренировъчните подложки с накитници са...

  20,00 лв В наличност
  В наличност
 •  КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА: Той намира идеално приложение при упражнения, като клекове или напади с щанга или на смит машина. Независимо кое правите, едва ли Ви е удобно да слагате гол лост на раменете си, особено ако сте жена или сте сложили по-големи тежести.

  30,00 лв В наличност
  В наличност
 • BAR GRIPS / Ръкохватки за лост е уред чрез който може да засилите хвата си.  Този продукт е изготвен от изключително здрав материал, устойчив на всякакви натоварвания. Перфектно гравиран за да не се плъзгат ръцете и в същото време пасващ на всякакъв тип лостове или дъмбели.

  35,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • HUMANX - BIG GRIP BAR GRIPS е стабилизираща ръкохватка.Често голяма част от трениращите има оплаквания за болки в китките и усещане за не стабилност, когато захванат лоста.  

  46,00 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
Показване на 1 - 7 от 7 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!