Каталог

За Източни Бойни Изкуства

Богат избор от ръкавици

за източни бойни спортове

одобрени от международните

федерации.

За Източни Бойни Изкуства Съдържа 11 продукта.

за страница
Показване на 1 - 9 от 11 артикула
 • 13,00 лв

  SZ Fighters Ръкавици за карате - ластична материя Този модел карате ръкавици SZ Fighters се отличават с високо качество. Ръкавици за карате тип цял ластик с пореста материя.

  13,00 лв
  В наличност
 • 18,00 лв

  Карате ръкавици "Classic". Ръкавици за състезания по традиционно карате, изработени от изкуствена кожа в бяло. Пълнежът е от пяна с ниска плътност и тези ръкавици са предназначени за употреба в състезания с полу-контакт. Надеждни ръкавици изработени с внимание към детайла, продукт с високо качество на изключителна цена.

  18,00 лв
  В наличност
 • 22,00 лв

  Този модел карате ръкавици SZ Fighters се отличават с високо качество.

  22,00 лв
  В наличност
 • 24,00 лв

  WKF Карате ръкавици. Тези ръкавици са направени според инструктажа на карате WKF (Световната федерация по карате). Те са изработени от изкуствена кожа, с пълнеж пяна със средна плътност, която предпазва ръцете от силни удари.

  24,00 лв
  В наличност
 • 28,00 лв

  Карате ръкавици WKF "Champion". Ръкавици за състезания по карате, изработени от изкуствена кожа. Пълнежът е от пяна с ниска плътност и тези ръкавици са предназначени за употреба в състезания с полу-контакт. Надеждни ръкавици изработени с внимание към детайла, продукт с високо качество.

  28,00 лв
  В наличност
 • 35,00 лв

  Ръкавици Sentoki. Киокушин ръкавици от най-високо качество. Изработени са от качествена изкуствена кожа и плат, а отвътре са с пяна предпазваща ръката и ефективно поемаща шоковете от удари.

  35,00 лв
  В наличност
 • 35,00 лв

  Таекундо  ръкавици Hansoo. Ръкавици за Киокушин от най-високо качество. Те са изработени от кожа и плат, а отвътре са с пяна предпазваща ръката и ефективно поемаща шоковете от удари. Както обикновено "Hansoo" ни предлдага изключително качество на добра цена.

  35,00 лв
  В наличност
 • 35,00 лв

  Таекуондо ръкавици. Одобрени от ITF, ръкавици за таекуондо от най-високо качество. Те са изработени от кожа и плат, а отвътре са с пяна предпазваща ръката и ефективно поемаща шоковете от удари.

  35,00 лв
  В наличност
 • 40,00 лв

  SZ Fighters Ръкавици за Таекуондо Този модел карате ръкавици SZ Fighters се отличават с високо качество.Те са изработени от кожа и плат, а отвътре са с пяна предпазваща ръката и ефективно поемаща шоковете от удари.

  40,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 9 от 11 артикула