Обувки

Обувки за 

силови и бойни спортове

Щангетки,боксови обувки

самбо обувки.Обувки за 

източни бойни спортове.

Обувки  Съдържа 13 продукта.

за страница
Показване на 1 - 9 от 13 артикула
 • 25,50 лв

  Обувки за Кунг Фу. Меки текстилни обувки подходящи за тренировки във зала. Подметката е от искуствена или естествена кожа и не се хлъзга дори и на гладък под. Отлични обувки за тренировка на бойни изкуства

  25,50 лв
  В наличност
 • 39,00 лв

  Протектори за ходила за Таекуондо. Протектори за ходилата използвани за тренировки и състезания по таекуондо, предпазващи както вас така и противника Ви. Предпазителите са леко еластични и не отговарят точно на номера на обувки.

  39,00 лв
  В наличност
 • 40,00 лв

  Специални обувки за карате на марката SZ Fighters изработени от качествени материали. Здрави и удобни, подходящи за спортисти от всякакви категории.

  40,00 лв
  В наличност
 • 43,00 лв

  Обвуки за Кик Бокс.  Качествени протектори за крака използвани за тренировки и състезания по Кик Бокс. Обувки за кик-бокс поризведени от пяна с регулирана дебелина и плътност за да осигури максимална защита както за вас така и за партньора ви.

  43,00 лв
  В наличност
 • 49,00 лв

  Самбо обувки. Обувки за практикуване на самбо в синьо или червено. Това са обувки подобни на тези за борба но без твърда подметка използвани специфично за тренировки и състезания по самбо. Целите обувки включителнои подметката са направени от естествена кожа.

  49,00 лв
  В наличност
 • 62,00 лв

  Обувки за бойни изкуства. Леки обувки за тренировки и състезания по бойни изкуства. Обувките са с джоб за връзките и без закопчалки за да предпазят както противника така и носещият ги от наранявания.

  62,00 лв
  В наличност
 • 75,00 лв

  Самбо обувки/самбовки/, най-високо качество.

  75,00 лв
  В наличност
 • 90,00 лв

  SZ Accessories Обувки за висене Обувки за висене, снабдени с куки, с помощта на които можете да се закрепите на лост, и така да тренирате. Куките са снабдени с мека подложка, поставят се на глезена и спомагат за много ефективна тренировка.

  90,00 лв
  В наличност
 • 93,00 лв

  Обувки за бокс. Боксови обувки с мека подметка, направени от естествена кожа и текстил. Обувките за бокс се предлагат в два цвята - син и червен. Изключително удобни и леки обувки позволяващи голяма свобода на движение.

  93,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 9 от 13 артикула