Каталог

Производител
Килограми

Гърди Ръце Крака Съдържа 14 продукта.

за страница
Показване на 1 - 9 от 14 артикула
 • 5,50 лв

  Гумен ринг за стискане, който спомага за увеличаването на силата на пръстите, китката и предмишницата.

  5,50 лв
  В наличност
 • 7,00 лв

  Щипките за предмишница ще подпомогнат Вашата тренировка. Те са предназначени специално да увеличат силата на китката, пръстите и предмишниците.

  7,00 лв
  В наличност
 • 12,00 лв

  Експандер за стегнати бедра

  12,00 лв
  В наличност
 • 17,00 лв

  Ръкохватка за предмишница Ръкохваткaта за предмишница позволява да изградите силни и издръжливи предмишници. Предмишниците се натоварват при всяко упражнение за горната част на тялото и при разнообразни видове спорт (тенис, баскетбол, волейбол и др.). 

  17,00 лв
  В наличност
 • 18,00 лв

  Пружините за разтягане са известни още като “експандери“, и обикновено се използват за трениране на горната част на тялото, но стават и за упражнения за долната част. Те позволяват да извършвате движения, които с тежестите не можете да правите.

  18,00 лв
  В наличност
 • 19,00 лв
  Нов

  Стойки за лицеви упори е един уред, който ще Ви помогне да правите по-добре лицевите опори. Както знаете това упражнение е широко разпространено сред всички хора, които тренират, без значение дали са начинаещи или напреднали. Това е много добър начин да натоварите Вашите гръдни мускули и трицепси.

  19,00 лв
  В наличност
 • 23,00 лв

  Стойки за лицеви опори хром Използването на стойки за лицеви опори ще даде по-голяма лекота на изпълнението на това трудно упражнение. - лесни за сглобяване - лек и здрав хромиран метал

  23,00 лв
  В наличност
 • 29,00 лв

  Force Ball Powerball е революционен новhand жироскоп, , предназначен за развъртане с ръка с цел тренировка или просто за забавление. Състои се от прецизно балансиран ротор, вграден в твърд сферичен корпус. Размерът на уреда е приблизително колкото топка за тенис. Това е един от най-уникалните и динамични продукти в света днес.

  29,00 лв
  В наличност
 • 54,00 лв

  - Уникални тренировки - Зверско натоварване - Активиране на мускули, за които не сте и подозирали- Изковаване на шампионска физика и издръжливост - Различни позиции за захват Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване автоматично .  

  54,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 9 от 14 артикула