HAS l Билкова смес-срещу сенна хрема

Nature's way

-Запушен нос и постоянно кихане, придружени с упорито чувство за гъделичкане;

-възпаление на синусите;

-сълзене и сърбеж в очите;

-оток на носните раковини и гласните връзки;

-дрезгав глас и пристъпи на кашлица;

-състояния на задух;

-нарушения на съня;

-отпадналост и умора;

-главоболие

Повече детайли

28,90 лв

Сенна хрема и алергичен ринит.

Замърсената околна среда е отключващ фактор за развитие на сенна хрема, алергичен ринит и др. Ето защо хората в градовете страдат от подобни проблеми много по-често. Съвременната градска среда прави организма по-уязвим към алергени, бактерии и вируси, и значително увеличава риска от поява на горепосочените състояния.

 

Алергия към домашен прах, гъбни спори и плесени.

-Домашният прах е често срещан причинител на алергични реакции. Хората, които прекарват по-голямата част от времето си в затворени помещения са много по-уязвими спрямо стайните алергени (акари). Тъй като „любимите места” на акарите са легла, дивани и др., е препоръчително редовното почистване на тези мебели по съответния начин.

Плесените и гъбните спори са прикрепени към финия прах в затворените помещения и се развиват във влажните, тъмни места и кътчета.

 

Алергия към животни.

Тук излагането на алергени се случва не само чрез пряк контакт, но и посредством вдишването на прах, който е източник на животински екскременти. Урината, слюнката, космите на животните също са източници на алергени.

 

HAS® Original Билкова смес 440 mg съдържа билкови екстракти, които деликатно облекчават симптомите при горепосочените състояния, намаляват чувствителността към околната среда и подпомагат дейността на дихателната система.

 

HAS® Original Билкова смес 440 mg е  произведен според стриктните стандарти за добра производствена практика (GMP). Не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е признат като безопасен с Tru-ID сертификат, удостоверяващ липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

 

 

HAS® Original Билкова смес 440 mg, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение: HAS® Original е подходящ  за хора с дихателни проблеми и  чувствителни към околната среда . Подпомага поддържането на здрава имунна система.

Дозировка и приложение: За възрастни: По 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с  храна. Деца от 6 до 12 годишна възраст: по 1 капсула 3 пъти дневно.

Забележка: Да не се използва при бременност и кърмене. Лица с алергия към растения от сем. Asteraceae (вкл. Амброзия) да използват с повишено вниманиеАко сте болни от Диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

СъдържаниеСъставки:          (в 2 капс)  

      
дн. доза
HAS® OriginalСмес от 9 билки: мормонски чай (лист), бяла ружа (корен), репей (корен), магданоз (лист), лют червен пипер (плод), бял оман (корен), голдънсийл (корен), розмарин (лист), лепка (надземни части) 880 mg 5280 mg

Растителна капсула.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти,  царевица, млечни продукти, глутен, соя, пшеница, захар, сол, мая или ГМО.

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, HAS® Original Blend

 

Хранителна добавка, 100 V-капсули

Нето тегло: 67 g
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!