L - Arginine-Z-KONZEPT

Z - Konzept Nutrition

По време на интензивни спортни занимания, по време на диета или стрес ,аргинина не се произвежда от тялото достатъчно. Поради това е важно да се предоставят на тялото тези полу – есенциални аминокиселини в подкрепа на вашия протеинов метаболизъм.

100 капсули

Повече детайли

48,00 лв

Аргининът създава азотен оксид в подкрепа на кръвоснабдяването и силата, докато повишава здравословните нива на хормона на растежа. Лесно усвоимият нитрат е производно на азотната киселина която разширява кръвоносните пътища в мускулите. Нитрата прави мускулната тъкан гладка и разширява артериите, вените и капилярите за да увеличи притока на кръв към зони като бицепса, трицепса и бедрата.

Детайли за продукта:

За спортуващите хора Аргининът е много актрактивна аминокиселина, защото има два много интересни аспекта: Първо L – арнинин е аминокиселина , която тялото нормално може да произвежда от l – глицин и L – метионин. Но по време на интензивни спортни занимания, по време на диета или стрес ,аргинина не се произвежда от тялото достатъчно. Поради това е важно да се предоставят на тялото тези полу – есенциални аминокиселини в подкрепа на вашия протеинов метаболизъм. Второ: Аргинина е само прекурсор на азотния оксид, биоактивна молекула , която има ефект на така наречената вазодилация (разширяване на съдовете). Това води до по - бързо кръвоснабдяване, а това значи повече кислород и повече хранителни вещества транспортирани , точно там където те са необходими. Това е особено необходимо по време на тренировка.

Състав:

L-аргинин хидрохлорид (86,4%), желатин (капсула), разделящ агент (магнезиеви соли на мастни киселини), растителни масла (палмово масло), оцветител (титанов диоксид, тартразин *). Може да съдържа следи от глутен, лактоза, соев и яйчен протеин.

Препоръчителна доза: 

5 капсули точно преди тренировка изпити с чаша вода. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Стойности:

в 100 грама

в 5 капсули

Енергия

1458 KJ

343 kcal

102 KJ

 24 kcal

Мазнини

 от които наситени

1,8 гр

1,5 гр

<0,1 гр

<0,1 гр

Въглехидрати

От които захар

 <0,1 гр

<0,1 гр

<0,1 гр

<0.1 гр

Протеин

81,7 гр

  5,6 гр

сол

<0,1 гр

<0,1 гр

L – аргинин HCL

От който L - аргинин

86429 мг

71714 мг

6050 мг

5020 мг

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!