Л -Аргинин 500мг

Puritan's Pride

Продуктът L-Arginine е изключително подходящ за спортисти, или за хора подложени на системни физически натоварвания, защото и в двата случая са нужни повече сила и издръжливост.

100 капсули

Повече детайли

22,00 лв

Puritan's Pride L Arginine 500mg.

Основните градивни елементи и едни от най-важните хранителни вещества в тялото Ви са аминокиселините. Една от тези аминокиселини е л-аргинин или известен само като аргинин. Надали има спортист, който не е чувал за аминокиселината л-аргинин. Всъщност тя е една от най-важните аминокиселини в човешкия организъм. Тя има пряко отношение към кръвоснабдяването на тъканите и органите във Вашето тяло, а това е от значение за всеки бодибилдър. Ето защо Ви предлагаме продукта Puritan's Pride L-Arginine. Неговата формула успешно намалява умората, увеличава силата и доставя енергия директно в клетката.

Продуктът L-Arginine е изключително подходящ за спортисти, или за хора подложени на системни физически натоварвания, защото и в двата случая са нужни повече сила и издръжливост. Аргининът е аминокиселина, която не може да бъде произведена от вашето тяло, тоест, тя е незаменима аминокиселина. Ето защо, ако спортувате е важно да я приемате чрез храната или като добавка.

Защо е толкова важен? Една от причините е, че той е отговорен за кръвоснабдяването на тъканите и органите в човешкото тяло, а освен това подобрява работата на мускулната тъкан при интензивно физическо натоварване.

Аргининът е прекусор на азотния оксид, което го прави доста примамлив за бодибилдърите. Това е така, защото стимулира увеличаване на клетъчния обем. Също така подпомага мускулния метаболизъм, производството на енергия в мускулите, растежа и възстановяването им. Можем да обобщим, че L-Arginine е продукт, който премахва чувството на умора и отпадналост след умствени и физически натоварвания, и повишава концентрацията и вниманието.

Причини да закупим Puritan's Pride L-Arginine:

  • Съдейства за повишаване нивото на азотния оксид;
  • Увеличава обема на мускулните клетки;
  • Осигурява експлозивна енергия;
  • Подобрява мозъчната дейност;
  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите;
  • Намалява чувството на умора

Начин на употреба:

Една доза (1 драже) 1-2 пъти дневно, най-добре да се приема с храна.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!