Nitrox Therapy

BioTech USA

NITROX THERAPY съдържа три от най-мощните стимулатори на азотния оксид - аргинин-алфа -кетоглутарат, цитрулин малат и карнозин. Така разширяването на кръвоносните съдове и подобряването на кръвообръщението е гарантирано.

Повече детайли

41,00 лв

NITROX THERAPY доставя креатин (трикреатин малат) и креатинови прекурсори. Те ще предизвикат увеличаване обема на всяка мускулна клетка на база оптимално хидратиране. Това означава по-добри условията за синтез на АТФ, гликоген и протеин, ускорено възстановяване, повече сила и издръжливост. NADH (никотинамид аденин динуклеотид) помага да се увеличи енергията на клетъчно ниво - една молекула NADH създава три молекули АТФ. NADH е и мощен антиоксидант, влияе положително на здравето на сърдечно-съдовата система.

За да си максимално мотивиран и фокусиран върху тренировката NITROX THERAPY съдържа специален енергиен и ноотропен комплекс.

Комплекса антиоксиданти ще те предпази от вредното действие на свободните радикали. Тяхното действие се засилва в условията на стрес, какъвто е една високо интензивна тренировка.

NITROX THERAPY съдържа комплекс електролити и коректори на киселинността - за да се поддържа Рн на организма в оптимални граници.

NITROX THERAPY ще ти помогне да направиш много по-интензивна тренировка и така да стимулираш по-силно мускулната хипертрофия.

NITROX THERAPY ще ти помогне да се напомпаш невероятно, да бъдеш по-обемен и същевременно с това - по-венозен и “нацепен”. И така да си останеш много след края на тренировката.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!