EXTRIFIT AGREZZ

Extrifit

AGREZZ® е професионален продукт, създаден за максимална спортна ефективност, здравина и издръжливост не само при бодибилдърите, но и при всички активно занимаващи се със силови спортове.

Разфасовка-20 x 20.8 гр

Повече детайли

76,00 лв

Описание на продукта:

Ефектът на AGREZZ® се достига чрез уникална комбинация от стимуланти на NO (азотен оксид) цитрулин, бета аланин и аргинин, стимулиращи вещества като кофеин и таурин, екстракт от Garcinia cambogia (синефрин), екстракт от зелен чай, екстракт от черен пипер (пиперин) , тирозин и DMAE.

Продуктите, стимулиращи производството на азотен оксид като - цитрулин, бета аланин, аргинин и аргининови пептиди (патентовани аргининови пептиди) осигуряват максимално мускулно напомпване.

Стимулиращите вещества кофеин, таурин, тирозин, DMAE (диметиламиноетанол) и екстракт от зелен чай осигуряват стимулиращ ефект - увеличават концентрацията по време на тренировка, подтискат умората и така имате възможност да направите по-дълга и ефективна тренировка.

Хлолинът и инозитолът имат хепатопротективен ефект - това означава, че защитават черния дроб

Синефринът има термогенен ефект което означава, че се потите повече от обикновено и изгаряте повече нежелани мазнини

Пиперинът (екстракт от черен пипер) също подпомага изгарянето на мазнини, освен това подобрява използването на други активни съставки и се възприема като активна субстанция с положителни ефекти върху здравето, а също така притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Голямо предимство на този продукт е, че има почти нулево съдържание на въглехидрати и мазнини, благодарение на което е подходящ  дори когато сте в период на изчистване. Благодарение на съдържанието на екстракт от зелен чай, пиперин, холин и инозитол, този продукт ще ви помогне и да се отървете от нежеланите мазнини.

Предлагаме ви този продукт в 4 различни вкуса. Вече не е необходимо да носите големи кутии, пакети или да приготвяте напитките си предварително. Този продукт е точно дозиран и удобен да го носите с вас по всяко едно време.

Начин на приемане:

Разтворете едно пакетче в 200-300 мл вода и консумирайте 15-20 минути преди физическо натоварване.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!