BLACK JACK -бустер

Pure nutrition

  • Покачване на чистата мускулна маса и сила
  • Подобрява менталния фокус и издръжливостта
  • Невероятни напомпвания и васкуларизация
  • Ултра концентрат от ключови компоненти
  • Без Geranium!

Повече детайли

72,00 лв

Black Jack кара душата да гори и мускулите да се напрягат. Забрави последния провал и
изчисти ума си, сграбчи здраво и никога не пускай, стреми се само нагоре, бутай със всяка част от тялото си. Всяка тъкан избутва бремето , целият свят е на плещите ти, изправи раменете и докосни небето, още малко и ще успееш... Жадно поемаш дъх и оставаш щангата. Току-що победи себе си , още с първата доза Black Jack пречупи веригите.
 
Историята както помни велики имена , така и забулва в забрава.  Дали вече обикновените азотни буустъри не са част от нея? Пълни със стимуланти продукти, огромно разнообразие от съставки в незначителни и неефективни количества, само напомпване без реални ползи за покачване на мускулната маса. Всичко това  е вече част от миналото, защото веригите на пазара за хранителни добавки бяха разчупени от предизвикателния Black Jack!
 
 
Black Jack не е просто азотен буустър, в него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, за които давате своите пари.
 
Оптимизатор на азотния баланс или как да напомпим тези мускули до краен предел!
 
Първата основна съставка в Black Jack е aргинин aлфа-кетоглутарат (ААКГ), може би най-ефективната и потентна форма на аргинина. Научните изследвания са доказали, че в свободна форма аргинина се усвоява в твърде малък процент за да оптимизира максимално азотния баланс и да доведе до необходимия приток на кръв и хранителни вещества в мускулната тъкан. Този проблем е решен с патентованата формула ААКГ. За разлика от аргинина, ААКГ се усвоява почти напълно в организма, действа в целия си потенциал и прави това, което се очаква – достатъчно ефективно стимулиране на азотния оксид, плътност на мускулатурата, зверски напомпвания и пръскащи се вени!!!
 
Да изпържим нервната система!
 
Растежа на мускулите и работоспособността им пряко зависи от състоянието на нервната система. Мозъка ви казва, че не може да вдига по-големи тежести , че не може да направи допълнителните повторения, които толкова искате. Нашият съвет в случая е „Накарайте го до млъкне!” Надали думите ще бъдат достатъчни, но това може успешно да стане чрез използването на стимулатори на нервната система , каквито са кофеина, йохимбин, фенилетиламин и н-ацетил тирозин. Всяка от тези съставки ще ви дава повече увереност, повече концентрация и повече желание. Стимулирането на нервната система ще Ви накара да повярвате, че можете да вдигнете тези железа и Вие ще направите точно това, без съмнение и колебание.
 
Повече енергия за клетките, повече сила и екзплозивност!
 
Третият стълб във формулата на Black Jack е Креатин Монохидрат , класика в жанра, но и една от малкото практически доказани съставки. С включения креатин , Black Jack ще ви даде необходимия източник на енергия, за да може да вдигате повече тежести в повече серии. Чрез засилването на синтеза на АТФ (Аденозин Три-Фосфат), основната единица енергия за клетките, ще получите повече мощ за по-кратко време, което означава повече килограми работоспособност в рамките на една тренировка. Креатина ще увеличи вашата сила, бивайки  една от най-добрите съставки за покачване на мускулната маса. Винаги може повече, както повече дискове на щангата, повече повторения с нея, така и повече мускули по това крещящо за промяна тяло.
 
Издръжливост, за да обиколим света!
 
Последният компонент в Black Jack, но не на последното място e Бета-Аланин.  Мускулите използват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа издръжливост.  Способността на Бета-Аланина да намаля мускулната умора, ще Ви кара да се чувствате свежи и готови за нови изпитания върху физиката си. Така ще имате възможността да тренирате по-усилено за по-кратко време, да правите повече серии и да подържате стабилно  и изтощаващо кардио.
 
Ръкавицата е хвърлена!  Оставете за миг несигурността да изчезне, не обръщайте внимание на тези , които Ви казват , че е невъзможно, не наблюдавайте фитнес залата отдалеч, спрете да се съмнявате, че ще постигнете вашите цели. Вече всичко е възможно ако хвърлите картите на масата и кажете АЗ МОГА! Black Jack без колебание предизвика възможностите Ви, ще се поколебаете ли да му устоите?

Начин на употреба:

Приемайте от 1 до 2 мерителни лъжици 30-45 мин преди тренировка, съобразно индивидуалната толерантност към продукта. Винаги започвайте с половин или една мерителна лъжица. Не превишавайте дозата от две мерителни лъжици в рамките на 24 часа.

 

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!