HemaNOvol-Азотен бустър

Allmax Nutrition

• 3MPD 3-степенна многофазна фармацевтична доставка

• индуцира азотния оксид бързо и устойчиво

• Мощно увеличава обема на кръвта в съдовете

• Експлозивно мускулно разширяване

240caps. tab.

Повече детайли

77,00 лв

Нима всичко това може да се постигне с един продукт? Отговорът е ДА – Изпробвайте HemaNOvol и се убедете сами!Всяка интензивна тренировка трябва да остави незаличима следа върху Вашата психика. Вие имате дълбокото желание днес да бъдете повече, отколкото сте били вчера, а утре - повече, отколкото сте днес.

HemaN.O.vol ™ е създаден с една единствена цел - да Ви даде мускулен обем, който е толкова силен, че никога няма да го забравите. Екипът на компанията ALLMAX е използвала авангардни, научно утвърдени съставки и ги е смесила с фармацевтични агенти за доставка, всичко това довежда HemaN.O.vol до изцяло ново ниво - ниво, на което Вие ще чувствате напомпването във всеки мускул, по всяко време преди и след тренировка. Гарантирано!3MPD 3-степенна многофазна фармацевтична технология за доставка.

Науката е доказала, че N.O. молекулата в своята същност е нестабилна и като резултат, учените установяват, че ако искат да поддържат мощен NO ефект, трябва да измислят формула, предназначена за увеличаване на hemodilation (хемодилацията) за продължителен период от време. По-просто казано, първите два слоя на 3MPD Triphase CapTAB преминават през Вашата система с бърз поток на hemodilating съставки, като по този начин започват да увеличават NO в рамките на ендотела. Третият и последен слой на CapTAB 3MPD осигурява дълга и трайна доставка чрез технология, проектирана и вдъхновена от най-новите фармацевтични приложения. Тази 3-та фаза освобождава формулата в течение на един часов период, по този начин се постига бавно освобождаване и поддържането на тази мощна формула за по-дълго време в тялото Ви.Как действа 3-степенната многофазна фармацевтична доставка чрез CapTAB технологията:

Фаза 1 - се съдържа в рамките на супертънката външна обвивка, слоят, който осигурява почти незабавно разтваряне и абсорбция. Незабавното усвояване във Фаза 1 предизвиква незабавна вълна от NO освобождаване във Вашата система.Фаза 2 - бързо стартира доставката на съставките, като за целта се използва субстратни превозвачи за бързото им разпространяване скоро след поглъщането и така се освобождават голяма част от съставките в продължение на кратък период от време. Това е от важно значение за функционалното действие на HemaN.O.vol. Този продукт Ви гарантира, че почти веднага Вие ще почувствате действието му.Фаза 3 - започва разграждането на таблетките в продължение на много по-продължителен период от време, което дава възможност за устойчиво освобождаване на бялата половина на capTAB. Бавното и стабилно разпадане на бялата част на Трифазната CapTAB е необходимо за постигане на забележителни резултати през цялата тренировка, а и дълго след нея.Най-добрите учени от компанията ALLMAX провеждат редица изследвания на съставките, за да Ви гарантират, че ще постигнете забележителни резултати много по-бързо!Argi-n.o.- nine: Hypercritical N.O. Субстрат

ARGI NO- nine е сложна смес от съставки, които са били клинично изследвани и подкрепени, като суровини, материали и прекурсори за производство на бионаличен азотен оксид в тялото. Компанията ALLMAX е провела редица изследвания на три от основните съставки стимулиращи азотния оксид (NO), съдържащи се в HemaNOvol ™. Чрез тях се постига увеличаване обема на мускулите. Използването на Pure L-аргинин, L-Citrulline, L- Ornithine е неразривно свързано с производството на ендогенен азотен оксид.

Резултатът - всеки ключов компонент, участващ в потока на азотния оксид е включен. Интензивните тренировки в комбинация с тези мощни съставки водят до по-дебела, обемна и плътна мускулната тъкан не само по време на тренировките, но и дълго след това. Това се дължи на забавеното освобождаване на 3-тият слой на 3MPD ™ технологията за доставка.BIOEXTRACT NO: Phyto-Extract Compound™

В BIOEXTRACT N.O. е съединение с тройна концентрация на комплекс съставки, който обединява най-активните стандартизирани клинично изследвани фито екстракти. Всяко едно от тези съединения работи по различни пътища и механизми за постигането на една единствена цел - да се достави максимален приток на кръв към работещите мускули.Резултатът - BIOEXTRACT N.O. доставя най-биоактивните фитоекстракти, известни на науката, които да положат основите на освобождаването на ендогенен азотен оксид и hemodilation.GAMMA-NOS: RNS Protective eNOS Enhancer™

GAMMA-NOS има двойна цел - както за подобряване на синтеза на азотен оксид (NOS), така и да помогне да се защитят тъканите срещу реактивният азот (RNS). RNS, по същество, това са свободните радикали, които са останали непокътнати и могат да увредят тъканите като например мускулнате тъкан.GAMMA-NOS дейста чрез микроелементи, които са от съществено значение и спомагат за повишаването на NOS, което от своя страна, подкрепя повишаването на NO производството и намалява преобразуването на полезните NO молекули във вредни NO2 молекули.

По-просто казано, тези 3 съставки дават това, което е необходимо на тъканите, за да се увеличи притока на кръв към мускулната тъкан.VASOTRINOL: Hyper-Oxygenation Complex™

Този обособен комплекс от микроелементи има конкретна цел - да увеличи работата на капилярите в цялото тяло и да подобри окислителния капацитет на мускулната тъкан. Тук се съдържат една от най-търсените фармацевтични форми на фолиевата киселина, наречена BioB9 ™ или 5-MethylTetraHydroFolate (5-MTHF). Тази форма на фолиева киселина е не само основен микроелемент, но също така кофактор за производството на NOS. BioB9 ™ и е значително по-добра от другите форми на фолиевата киселина.

Ниацинът е широко известен като един от най-добрите вазодилататори. Вазодилатацията отваря капилярите на тялото като така спомога за създаването и изпращането на богата на кислород и на хранителни вещества кръв към тъканите на тялото. Той спомага за транспортирането на хранителните вещества и кислорода дълбоко в тъканите, като същевременно ефективно премахва токсичните мускулни отпадни продукти, образували се с отварянето на капилярите и увеличаването на вазодилатация.Истинска звезда тук обаче е OctaCosanol, химически известен като C25H58O. Този екстракт е много мощен и силно проучен ускорител тъканната оксигенация. Изследванията предполагат, че този уникален екстракт действително подобрява оксидативния капацитет на мускулната тъкан. Още по-поразително е това, че с много малка доза, OctaCosanol предпазва гликогена. По този начин Вие ще запазите силата си точно дотогава, докогато наистина Ви е необходима.Интензивното тестване върху животни показват, крайно изтощение на плацебо групата, която не е получила OctaCosanol добавка. Въпреки че изследвания на животни не се отнасят пряко за хората, резултатите са поразителни - с над 180% по-дълга интензивност и издръжливост в сравнение с контролната група!Възможността за увеличаване на ефективността чрез по-доброто използване на кислорода в мускулната тъкан е огромен напредък и скок в науката за хранителните добавки. Други цитирани изследвания върху хора показват над 45% увеличение на издръжливостта на всички употребявали OctaCosanol.Намаляването на умората и подобрената производителност са от решаващо значение за добрата тренировка във фитнеса.Никоя друга добавка не е на това ниво и не може да Ви предостави решение, предназначено да подобри способността Ви при използването на кислород и да подобри ефективността Ви във фитнеса.Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Тренировъчни дни: Вземете 5 HemaNOvol 3MPD CapTABs с вода преди интензивни тренировки на празен стомах. Преди тренировка може да консумирате MUSCLEPRIME ™ след HemaNOvol.

Нетренировъчни дни: Ако не тренирате всеки ден, 5 HemaNOvol 3MPD CapTABs с вода при събуждане на празен стомах.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ще почувствате действието на HemaNOvol от първия път, когато го вземете, и всеки път след това. Ще усетите най-интензивни резултати на 3-тата Ви доза. Работи най-добре, когато се комбинира с CreMAGnaVol ™ креатин хелат Myotrophic Expander Muscle.

ВНИМАНИЕ: При вземането на HemaNOvol, започнете по-бавно в началото на вашата тренировка. Приливът на бърз приток на кръв в мускулите може да предизвика непосредствено подуване и стягане на мускулните влакна. Инициирайте първите няколко серии с по-малко тегло, за да дадете възможност на мускулите Ви да се се приспособят.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!