NOS Fusion-Азотен бустер

Reflex Nutrition

Азотен бустер
Разфасовка: 720гр. (36 порции) 
Използване: Бързо действаща формула. Вземете 1 мерителна лъжичка(=20гр.) в 350мл. вода, до15 минути преди тренировка.
Не взимайте късно през нощта!

Повече детайли

94,34 лв

106,00 лв

-11%

Силата на NOS Fusion® преминава през Вашето тяло и го напомпва отвъд границите на нормалното, а сте само в началото!
Тук се намира свещения граал на една ”комлексна” предтренировъчна добавка (виж още).

Описание на продукта – Това е формула за предтренировъчен продукт разработен за да осигури фокусиране на съзнанието и да предизвика разширяване на кръвоносните съдове (или помпа, както обичайно се споменава), чрез смесване на научно изследвана комбинация от caffeine, taurine и glucuronolactone за повишена енергия и фокусиране на съзнанието. В добавка към това е включен ActiNOS™. Засега на пазара има продукти базирани на формулата на азотния оксид ( nitric oxide (NO), но почти никоя не успява да регулира NOS (Nitric Oxide Synthase) ензимите.

Reflex NOS Fusion® използва научно базирана доза от 10,000 мг. ActiNOS™ - предстоящ за патентоване комплекс от биоактивни протеинови пептиди, за който е научно доказано, че повишава нивата на NOS. Това дава възможност повече кръв на нахлува в мускулите, като осигурява повече аминокиселини и важни питателни съставки за растеж и възстановяване.

Този продукт е насочен към сериозните бодибилдъри, които търсят напредничави решения за тренировъчните си нужди.

Какво прави NOS Fusion® различен от продуктите на конкурентите? – Досега предлаганите азотно оксидни продукти обещават големи неща, повечето не успяват да използват дози с активен инградиент, който да е научно доказано ефективен. Фактически никой продукт на пазара в Обединеното Кралство не съдържа научно базирана доза от 10,000 мг. ActiNOS™, каквато съдържа NOS Fusion®.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!