Бадем

Styx Naturcosmetic

Маслото от бадем може да се използва и при суха, състарена кожа, предотвратява появата на стрии по време на бременността.

Повече детайли

35,00 лв с вкл. данък

Латинското название на бадема - Amygdalus -- е произлязло от името на младата финикийска богиня на красотата Амигдала, чийто прекрасен цвят на лицето напомнял нежния цвят на цветовете на бадемово дърво. Маслото на бадема е богато на най-важните мастни киселини: около 60% олеинова киселина, линолева киселина, съдържа витамин Е. Бадемовото масло широко се прилага в ароматерапията в качеството му на основа за приготовяне на аромакомпозиции. Масажистите го предпочитат, тъй като то е превъзходно средство при влошено кръвообращение и разтягане на мускули, има сгряващ ефект.

Маслото от бадем може да се използва и при суха, състарена кожа, предотвратява появата на стрии по време на бременността.

 

Приложение:

 

1. Маслото от бадем много лесно попива.

 

2. Помага за отстраняването на сърбеж.

3. Подходящо е като основа за парфюми.

4. Прави кожата по-мека, по-светла, по-гъвкава и еластична.

5. Идеална основа за маски и кремове ...

6. Помага при синини и обриви.

7. Класическо масло за масажни смеси.

8. Идеално за лечение на суха и нацепена кожа.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!