BCAA ProMaxx 2:1:1

MaxxWin Nutrition

 BCAA PROMAXX 2: 1: 1 е уникална добавка за всички здраво трениращи атлети, които искат да запазят чистата мускулна маса като същевременно да предотвратят катаболизма.

Повече детайли

30,00 лв

 класическото съотношение 2: 1: 1 подкрепя растежа на мускулните влакна, увеличава здравината им и подпомага тяхното възстановяване, като по този начин може да бъдете сигурно, че това ще доведе до желаните от Вас, резултати.

Ако искате резултати, като постоянен мускулен растеж и минимално време за възстановяване,то това е продукт с който може да постигнете тази цел!

➡ Възстановяване на мускулатурата
➡ Покачване на мускулна маса
➡ Повишаване на тонуса
➡ Премахване на мускулната умора

Верижно разклонените аминокиселини (BCAA) стимулират белтъчният синтез, изгарянето на мазнините, увеличават физическата издръжливост, предотвратяват умората по време на физическо натоварване, енергизират, подобряват имунната функция и следтренировъчното възстановяване.
Верижно разклонените аминокиселини (BCAA) са трите най-изобилстващи в скелетната мускулатура аминокиселини. Това са валина, леуцина и изолеуцина. Те са “незаменими” аминокиселини, което означава, че трябва да ги приемаме чрез храната или като добавка.

Начин на употреба: Приемайте 5-10 капсули ( зависи от теглото и интензивноста на тренировките), два пъти на ден - преди или след тренировка.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!