Професионална боксова круша

Iron Inside

 Професионална боксова круша / винил 900гр – висококачествена професионална боксова круша изработена от 900гр винил, който е гарант за качество, здравина и издържливост при натоварване.

Повече детайли

190,00 лв

 Масово крушите от винил, които се предлагат от тази материя използват при изработването им значително по лек грамаж, което ги прави неиздържливи при всекидневни и професионални натоварвания.

Повече за изработката на нашите круши:

  1. Висококачествен 900гр винил, гарант за здравина и продължителност на живот на продукта
  2. Подсигурен двоен шев на всички елементи
  3. Каиши и карабинер издържащи на натоварвания от над тон
  4. Шест шевен монтаж на каишите към чувала
  5. Допълнителна заварка от винил на каишите към чувала
  6. Пълнеж не омекващ с време на експлоатация

Продукта се предлага в два варианта като килограми:

  1. 30кг професионален чувал 
  2. 15кг професионален чувал за деца (детският чувал е с допълнителна халка в долната част за да може чрез прикрепване на тежест да се позиционира в по-стабилна позиция).

Нашето професионално предложение за боксови чували, са идеални както за всекидневна употреба, така и за клубове със спортно-състезателен характер. Материята и начина на изработка са гарант за издържливост. Това превръща нашето предложение в сигурна инвестиция при закупуването им. Интересът към употребата им към домашни тренировки, също се увеличава, защото може да сте сигурни, че при закупуването на продукти от професионална серия е гарант за дълготрайна употреба.

Всички знаем, че последните няколко години, бойните спортове влезнаха в супер прогрес и набират все повече привърженици. Благодарение на нашите професионални серии вече може да поддържате форма и в домашни условия. 

Доставката на фитнес уреди, тежести ,боксови чували и тренажори се поема изцяло от клиента,като бива калкулирана по време на поръчката спрямо теглото .

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!