Списък на продуктите по производители Mushroom Wisdom

Mushroom Wisdom, Inc. е лидер в проучването и производството на продукти с екстракт от медицински гъби.

 През 1991 г. компанията представя гъбата Майтаке в Америка. През 2011 г. празнува 20-годишен юбилей от създаването си.


Mushroom Wisdom, Inc. провежда строги научни проучвания и изследвания на ползите от медицинските гъби за здравето на човека. Предлагат цялостна продуктова линия, включително продукти, разработени специално за подсилване на имунната система, мозъчната функция, регулиране нивото на кръвната захар, като профилактика на ракови заболявания и др.


Всички медицински гъби са отгледани в екологично чиста природна среда в южната част на провинцния Жеянг в Китай, без пестицити, хербициди и изкуствени торове. Последният етап от производствения процес се извършва в САЩ, по стандартите на Добрата производствена практика (GMP), където се извършват и строги лабораторни тестове за чистота на готовата продукция.


Още
 • Екстрактът от медицинската гъба Кориолус допринася за нормалното функциониране на имунната система и намалява риска от вирусни инфекции. Хранителна добавка, 120 таблетки. 

  73,30 лв Скоро в наличност
  Скоро в наличност
 • Оказва силно имуностимулиращо действие; подпомага терапията при различни вирусни и бактериални инфекции; допринася за поддържане нормални нива на холестерола и оптимално здравословното състояние на сърдечно-съдовата система ; съдейства за нормализиране нивата на кръвната захар при диабет тип 2; 120 капсули

  81,00 лв В наличност
  В наличност
 • Укрепва имунната система като стимулира производството на някои имунни клетки, включително интерлевкин 6 (IL-6) и Т-лимфоцити; Хранителна добавка, 120 V-таблетки. 

  99,00 лв В наличност
  В наличност
 • Месима е най-известна със своите забележителни ползи за женското здраве, засягащи клетките на гърдите. 120 таблетки

  99,00 лв В наличност
  В наличност
Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!