Йохимбин

SAN

Скоро в наличност !

 В продължение на години йохимбето продължава да бъде един от популярните суплементи за мъже и жени. Неговата популярност се дължи на факта, че може да бъде използван като мощен афродизиак,а наред с това и за изгаряне на мазнините в проблемните зони.

90 капсули.

Повече детайли

30,00 лв

В най-новите изследвания се доказа, че има някои и анти-оксидантни свойства, а също така помага и за правилното фнукциониране на сърцето.

 

Как йохимбинът подобрява еректилната способност и половата мощ?
При попадане на йохимбин в кръвопотока се отчита разширяване и т.нар. релаксиране на кръвоносните съдове, а най-важното е, че кръвопотока към таза и гръбначният стълб е засилено, което е и причината да се увеличава еректилната способност на хора приемащи Йохимбин Хидрохлорид.
В зависимост от формата на приетият йохимбин, то те блокират алфа 1 и 2 адренорецептори, което всъщност допринася за по-силната полова мощ.

Как йохимбинът спомага за изгарянето на мазнини и отслабването?
Йохимбинът е изключително ефективен, когато става въпрос за изгаряне на мазнини в зоните около кръста при мъжете и в същата област при жените и около краката. Ефективността на йохимбинът да изгаря точно там мазнините е породена от факта, че точно в тези области концентрацията на рецепторите, които йохимбинът блокира, са изключително високи и така се получава едно ефективно и локално изгаряне на досадните мазнини. 

Прием:

За изгаряне на мазнини:
1 капсула сутрин на гладно и 1 капсула 30 минути преди физическа активност. Можете да увеличите до 3 капсули на ден.
В дните без тренировки, приемайте сутрин и следобед по 1 капсула, а ако приемате общо 3 капсули на ден - сутрин 2 и следобед още 1. Задължително на празен стомах.

За повишаване на либидото и еректилната способност:
Всеки ден приемайте по 1 капсула сутрин на празен стомах и 1 капсула преди полов акт.
Важно е да приемате продукта всеки ден, независимо от това дали планувате полова близост или не. В дните без полова активност можете да приемате само по 1 капсула.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!