BWG -Amino 11000

Body World Group

BWG Amino 11000 е висококачествен комплекс от аминокиселини, които съдействат за увеличаване на мускулната маса, стимулират мозъчната активност, повишават концентрацията и ускоряват възстановяването след интензивни тренировки.

325 tabl.

Повече детайли

33,00 лв

Аминокиселините са градивните блокчета на мускула. BWG представя новата си аминокиселинна формула.Тя включва Протеин-Хидролизат от Лакталбумин хидролизат,Пшеничен хидролизат и Суроватъчен хидролизат.Към тази

формула е добавен глутамин.Както  знаете глутаминът е аминокиселината с най-голямо съдържание в тялото.

Около 60 % от аминокиселинния състав в тялото е глутамин. Действието му е градивно и антикатаболно за мускулите. Към тази уникална формула също са добавени верижно разклонените аминокиселини ВСАА , на които главната функция е да възстановяват мускулите от тежките тренировки. Те също имат антикатаболна функция и предпазват от загуба на мускулна маса.

Глутаминът е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържат оптимални способности на организма. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули са Л-Глутамин. Л-Глутаминът играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведат до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовият ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Л-Левцин (C6H13NO2) е от съществено значение разклонена верига аминокиселини (BCAA). Другите две незаменими аминокиселини са Л-Валин и Л-Изолевцин. Л-Левцин не може да се произвежда от тялото, и трябва да се набави чрез прием на храна или хранителни добавки. Може да се намери в ядките, кафявия ориз и пълнозърнестите хлебни продукти. Какво действие има и какви научни изследвания и доказателства съществуват? Л-Левцин включва около осем на сто от общия брой на аминокиселини в организма в протеиновите структури, тя е четвъртата най-концентрирана или с най-голямо съдържание аминокиселина в скелетната мускулна тъкан.

Л-Изолевцин е аминокиселина, която е най-известна със своите възможности за увеличаване на издръжливостта и ще помогне за възстановяването на мускулната тъкан. Тази аминокиселина е особено важна за сериозните спортисти и културисти, тъй като неговата основна функция в тялото е да се увеличи енергията и помага на организма да се възстанови от тежките физически тренировки. Л-Изолевцин е от разклонена верига аминокиселини (BCAA). Има три разклонени аминокиселини в тялото, изолевцин, валин, левцин, като всички те подпомагат развитието на мускулите и възстановяването им след тренировка. Л-Изолевцинът всъщност е разпределен за енергия в мускулната тъкан.

Л-Валин е аминокиселина и е разклонена аминокиселина намерена във висока концентрация в мускулите. Л-Валин не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храната или хранителни добавки. Има стимулиращ ефект и е необходима за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на мускулната тъкан и поддържане на хранителния баланс в организма. Тъй като това е една разклонена аминокиселина, може да се използва като източник на енергия в мускулите, като по този начин запазва употребата на мускулната глюкоза.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

УПОТРЕБА:

1 таблетка на всеки 10 кг.Пример ако вие сте 80 килограма това значи 8 таблетки за деня.Всяка таблетка е 1500мг

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!