Platinum 100% Casein

MuscleTech

100% чиста, концентрирана формула, съдържаща Micellar Casein

Повече детайли

165,00 лв

Platinum 100% Casein на

MuscleTech

 използва само ултра чист, студено обработен микрофилтриран мицеларен казеин, за производството, на който се използва прецизна технология за отстраняване на лактозата и мазнините. За разлика от другите подобни формули на пазара, които се съдържат в себе си другите по-нисши форми на казеин, Platinum 100% Casein осигурява двадесет и четири грама от най-чистата форма на казеина,  а именно - мицеларен казеин. Този източник на протеина съдържа няколко различни биоактивни фракции, които се задържат по време на процеса на микрофилтрация.
    Алфа S1 казеин - най-богатата от четирите фракции казеин, която може да участва в транспортирането на казеина до ендоплазмения ретикулум и апарата на Голджи.
    Алфа S2 Казеин - Хидрофилна фракция на мицеларния казеин.
    Бета Казеин - бета казеинът съдържа хидрофилни и хидрофобни части, които са важни за физическите взаимодействия за образуване на мицелар.
    Kappa Casein - Тази фракция стабилизира деликатния мицеларен казеин и спомага да се удължи смилането на Platinum 100% Casein.

Platinum100% Casein се усвоява бавно и доставя важните аминокиселини към мускулите и всички други органи през целия ден. Постепенното освобождаване на мицеларния казеин Platinum100% Casein го прави особено полезен за прием вечер преди лягане, защото помага за възстановяването на мускулатурата по време на сън.

Platinum 100% Казеин захранва тялото ви с изключително високи дози аминокиселини с разклонена верига (BCAAs), глутамин, и незаменими аминокиселини.

Нашата формула осигурява масивна 4.9гр доза глутамин - много повече, отколкото можете да намерите в по-нисшите протеинови източници. Нещо повече, всяка лъжичка предоставя на тялото Ви 5,2 грама BCAAs - това е повече, отколкото можете да намерите в повечето BCAA продукти, да не говорим за протеина на прах! Ако това не Ви е достатъчно, всяка лъжичка Platinum 100% Casein осигурява на тялото Ви над 10,000 мг незаменими аминокиселини.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.                    

Начин на употреба:

Смесете 1-2 лъжици с около 300-600 мл. Студена вода и използвайте между храненията или преди и след тренировка, или преди лягане.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!