Протеин кафе

Scitec nutrition

Скоро в наличност !

Висококачествен суроватъчен протеин с истинско кафе и кофеин!

Тази протеинова кафе формула е с добавена захар, съдържа висококачествен суроватъчен протеин с кафе и кофеин (като отделно на пазара се предлагат разновидности на продукта  без кофеин и без допълнително захар.

Повече детайли

50,00 лв

 27 грама суроватъчен протеин в доза 
100 мг кофеин в доза 
Ароматен вкус на кафе 
За сутрин и преди тренировка 

В една лъжичка се осигуряват цели 27 грама доза суроватъчен протеин и 100 мг кофеин, това е една невероятна комбинация на две от най-популярните спортни добавки. Суроватъчният протеин безспорно е най-често употребявания, тъй като осигурява на организма всички необходими аминокиселини, включително и  9-те незаменими (т.е. хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, валин), които са от съществено значение за организма, тъй като тялото не може да ги синтезира само.

Нетното протеиново усвояване NPU показва степента на протеина, който ще получи тялото ви след консумацията на определена храна.  Това зависи от аминокиселинния й профил и нейната усвоямост. Например, ако NPU е 100, това означава, че всеки грам храна се използва за изграждането на чиста мускулна маса. Суроватъчния протеин има висока усвояемост и богат аминокиселинен състав, така че той се нарежда на челно място по отношение на Нетното протеиново усвояване.  Наред с това той има и изключително висока биологична стойност BV. Тя показва количеството азот, което се задържа в тялото след усвояването на протеина.

Иновационната добавка PROTEIN COFFEE осигурява цели два вида кофеин – в чиста форма и извлечен от кафето.

Изключителна формула без  Аспартам!

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.
 

Начин на употреба:

Загрейте 300 мл вода до около 60 градуса по Целзий , след това добавете една доза и разбъркайте, докато се разтвори. Най-добре да се използва сутрин и преди тренировка (освен ако не е късно вечер .

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!