Testo Booster Extreme

Z - Konzept Nutrition

 Testo Booster extreme е хранителна добавка съдържаща растителните съставки -  ниацин, цинк и хром. Този продукт ще накара тренировката ви да премине на друго ниво. С този функционален бустер, вие ще можете да увеличите нивата на тестостерон до максимум.

120 таб.

Повече детайли

44,00 лв

 

Tribulus Terrestris, широко известен в културизма като естествен анаболен стероид, защото увеличава освобождаването на тестостерон. По-доброто ниво на тестостерон води до увеличаване на мускулната маса. Също така играе и голяма роля в костната минерална плътност.

Мака прах - суперхрана на привилегированите андийски общества в продължение на хиляди години. Той има положителен ефект върху функционирането на тялото и увеличава умствения капацитет. Използва се и като афродизиак.

Зеленият овес - има противовъзпалителен ефект и се използва в медицината

Женшен - е универсалното лекарство и една от най-изследваните медицински растения. Също така е научно доказано, че подобрява честотата и качеството на ерекцията. Този ефект се дължи на съдържанието на стероидни сапонини в женшен. Той укрепва и помага на имунната система да се бори със стреса и болестите, но също регулира и кръвната захар. Освен това, това е естествен усилвател на енергия.

Muira Puama - се извлича от кората на дървото Muirapuama. Той се използва широко в южноамериканската култура и е известен със силна помощ и нервен тоник. Има свойството да намалява нивата на стрес, също така действа като стимулант и повишава общото благосъстояние.

Цинкът е основен елемент на метаболизма и основен компонент за биохимичните процеси. Той действа като активатор за безброй ензими и хормони и също така е важен за кожата и косата ви. Цинкът допринася за нормалното плодородие и репродукцията. Това твърдение дори е доказано от Европейския регистър на хранителните и здравните претенции.

Хромът - е микронутриент, който помага да се стабилизират нивата на инсулина. Той активира вашите мускули и увеличава изгарянето на мазнините до 400%. Освен това, хромът ви помага да подобрите способността си да абсорбирате глюкоза. 

Testo booster extreme е комбинация от всички тези функционални съставки с най-доброто налично качество, чистота и най-високата дозировка, за да може да постигнете възможно най-добрите резултати въз основа на собствения си естествен потенциал.

Начин на употреба: 

Приемат се по 4 капсули на ден.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Дръжте далеч от деца. Хранителните добавки не трябва да се приемат като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Състав:

Екстракт от Трибулус терестис (53,9%), мака на прах  (13,5%), целулоза (капсула), екстракт от зелен овес (2,7%), женшен прах (2,7%), противослепващо средство (магнезиеви соли и мастни киселини, силициев диоксид), никотинамид, цинков оксид. Продукта може да съдържа следи от глутен, лактоза, соя и яйчен протеин

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!