Attack 2.0

Scitec nutrition

Скоро в наличност !

Scitec Attack! - Съвременна формула за увеличаване обема на клетките и стимулация на азотния оксид !

25 x 10 грама, 25 Дози

Повече детайли

31,00 лв

Attack!-увайте тежестите и Вашите мускули с несравнима ярост чрез нашата най-съвременна формула за мускулен растеж и увилечаване на азотния оксид. Ще усетите безкрайно напомпване, сила, масивност и енергия!

За постигане на максимален обем на мускулните клетки и увеличаване на силата ние създадохме мулти-векторна матрица от креатини и таурини. Ние атакуваме от всички страни! Дори Вашият организъм традиционно да не реагира на креатин, нашата матрица с допълнително количество гликоциамин ще Ви даде сериозно предимство.

Ние не само се погрижихме за подобреното усвояване на съставките, но добавихме и мощен комплекс от дизайнерски субстанции, които регулират действието на инсулина, за да могат хранителните вещества директно да навлизат в клетките. Моменталният обмен между мястото на абсорбция и мускулните клетки се гарантира от нашите стимуланти на азотния оксид, които ще увеличат кръвния поток и ще Ви осигурят невероятно напомпване.

Различните форми на цитрулин малат ще Ви помогнат като осигурят допълнителна енергия по време на тренировка, отстранявайки млечната киселина и амоняка, а и ще ускорят възстановяването на АТФ и креатин фосфата след натоварването.

Attack! не съдържа захар, той е формула с 0 калории!


Комбинация за мускулен растеж:

Мулти-векторна креатинова матрица – включва трикреатин малат, дикреатин малат, MicronTec – микронизиран креатин монохидрат, креатин етил естер и креатин оротат, а също така таурин, таурин етил естер, бетаин и гликоциамин. Тази матрица осигурява стабилни количества креатин в различни форми, за да се постигне значителен растеж и увеличаване на силата. Тауринът подпомага увеличаването на мускулната маса, предпазва мускулатурата от разпад и оптимизира работата на нервната система. Бетаинът играе важна роля в регулиране на водния баланс на тялото. Гликоциаминът допълва и усилва действието на креатина.

N.O. Burst (стимулатори на азотния оксид и напомпването) – аргинин алфа кетоглутарат, цитрулин малат и цитрулин малат естер. Тези компоненти осигуряват мощна вазодилатация, подобряване на кръвообращението и несравним напомпващ ефект. Цитрулинът значително намалява мускулната умора и подпомага възстановителните процеси след натоварване.

Регулатори на инсулина – алфа липоева киселина, R-алфа липоева киселина и 4-хидрокси изолевцин. Алфа липоевата киселина участва в синтезата на гликоген, стимулирайки едновременно неговата резорбция и тази на креатина в мускулната тъкан. 4-хидрокси изолевцинът повишава чувствителността на мускулните клетки към инсулин, което позволява увеличаване на енергийните им депа и количествата креатин, въглехидрати и протеини, навлизащи в тях. Това ще позволи на мускулите да надхвърлят всичките Ви очаквания!

Комплекс за енергия и възстановяване – цитрулин малат и цитрулин малат естер. Цитрулинът намалява количествата на амоняка и млечната киселина в мускулатурата, които се натрупват в следствие на физическото натоварване. По този начин намалява умората и значително подобрява възстановяването.

Други съставки – лимонена киселина, натурални и изкуствени ароматизатори, аспартам, оцветител.

За страдащите от фенилкетонурия – съдържа фенилаланин!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!