Anabolic PM Protein - Micellar Casein

Kevin Levrone Signature Series


Anabolic PM Protein изграден от 100% Мицеларен Казеин, ето ще рече, че получвате най-висок клас, бавноусвоим протеин, който ще подпомогне възстановяването на мускулатурата Ви докато спите или в периоди от няколко часа, в които нямате възможност да се храните!

Повече детайли

119,00 лв

 ➡ Покачва мускулната маса;
➡ Дълготраен ефект;
➡ Високи количества BCAA и глутамин във всяка доза;
➡ Подпомага синтеза на "нощни" хормони;
➡ Засища трайно апетита;
➡ Идеален преди лягане;
➡ Много ниско съдържание на въглехидрати;
➡ Ниско съдържание на мазнини;
➡ Без аспартам;


Казеинът е основния протеин, които се съдържа в млякото и е един от най-висококачествените протеини познат на човека. За съжаление процесът на преработка понижава качествата на този превъзходен протеин. Натриевият (Sodium Caseinate) и калиевият казеин (Potassium Caseinate) са денатурирани (разпад на протеиновата структура) протеини. Повечето производители ги използват защото са изгодни, но те са далеч от качествата на чистия мицеларен казеин. Мицеларният казеин се разпознава лесно от денатуриран казеин, поради неговия изключителен, чист и кадифен вкус и способността му да се разтваря мигновено в течност, без да има мътен или блед като тебешир цвят.

С Anabolic PM Protein Вие може да сте сигурни, че получавате 100% чист и ефективен Мицеларен Казеин, който ще се погрижи за разстежа и възстановяването на мускулите Ви!

Начин на употреба:

Приемайте 1 доза, разтворена в 200-300мл вода или мляко, през деня и/или преди лягане!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!