MAXXWIN Iont-MAXX Hypotronic Drink

MaxxWin Nutrition

 ➡ Максимално хидратиране и възстановяване на вашето тяло
➡ Поддържа оптимален баланс на течностите в тялото
➡ Зареждане с жизненоважните минерали и хранителни вещества изгубени чрез потта по време на тренировка
➡ Подобрява физическата активност с над 20% 

Повече детайли

32,50 лв

 Тя работи доста добре за тази цел, особено в запълването на натриевите и  калиевите депа в организма - два електролита, от които може да получите дефицит, когато се потите по време на тренировка. Добавените съставки подпомагат възстановяването след тренировка и както и изгарянето на мазнини в енергия.

Пиенето MAXXWIN Iont-MAXX Hypotronic Drink по време на тренировка, може да помогне за предотвратяване на дехидратацията и мускулните крампи, чрез предоставяне на така важните за всеки организъм електролити (Na, K, Mg, Cl).
Всяка бутилка концентрат ви позволява да приготвите 60литра от невроятно вкусната, зареждаща с минерали спортна напитка!

Начин на употреба: Смесете 15 мл концентрат с 900 мл вода. Разреждане може да се коригира в зависимост от вкуса. Оптималната температура на напитката за най-добра абсорбция е от 10 до 17 ° С . Подходяща е за ежедневна употреба. Приемайте преди и по време на тренировка. Идеално питие за попълване на това, което се губи с потта по време на тренировка. Вече разтворена, напитката се консумират в рамките на 24 часа.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!