Superior Gainer

Z - Konzept Nutrition

Superior Gainer не е просто обикновен гейнер за покачване на маса а е най – новият и най – добрият на пазара. Четири компонентната матрица от суроватъчен протеин изолат и концентрат, мицеларен млечен протеин и яйчен протеин предоставя не само висока биологична стойност но и продължителна доставка на аминокиселини за изграждане на солидна мускулна маса след тежка тренировка.

Повече детайли

29,50 лв

Получете повече чиста мускулна маса:

 

Superior Gainer е специално изработен за хора и спортисти които имат трудности с увеличаване на теглото си и мускулната маса. За разлика от повечето така наречени „гейнери” Superior Gainer не съдържа евтини късоверижни захари като декстроза или захароза. Тези въглехидрати в големи количества  тласка  получаването на инсулин, от който ще качите маса но най вече мазнини. Ние сме създали въглехидратна формула от 4 компонента малтодекстрин, царевично нишесте, пшенично нишесте и картофено нишесте. Тези въглехидрати имат съвсем различни молекулни размери, следователно предоставят енергия за среден и дълъг период от време. Късоверижните въглехидрати могат да бъдат важни за други продукти, когато имате нужда от бърза енергия, за пример преди или по време на тренировка. Освен това ние сме съчетали тази уникална въглехидратна формула с нашата 4 – компонентна протеинова матрица с суроватъчен протеин концентрат и изолат, мицеларен млечен протеин и яйчен протеин. Нашата комбинация постига две големи предимства: много висока биологична стойност и постоянна доставка на аминокиселини. Това е важно за изграждане на стабилна и чиста фигура.

 

Състав:

Например: вкус ванилия

 

Малто – декстрин (46,2%), суроватъчен протеин концентрат (27,2 %), царевично нишесте (12,0%), мицеларен млечен протеин концентрат (3,0 %), пшенично нишесте (2,5 %), модифицирано картофено нишесте (2,5 %), сгъстител (гума гуар, ксантан), пудра от яйчен протеин (1,5 %), суроватъчен протеин изолат (1,0 %), готварска сол, емулгатор (моно – и диглицериди на мастни киселини, соев лецитин), подсладител (сукралоза), пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, тиамин мононитрат, оцветител( бета каротин).

Може да съдържа следи от соя, лактоза, глутен, яйчен протеин.

 

Препоръчителна доза:

Една до три дози на ден. Разбийте 1 доза 75 гр в 500 мл нискомаслено мляко или вода. Приемайте поне една доза на ден за препоръчване между храненията.

 stablica

Хранителни стойности:

 

Стойност:

100 грама

% ХРС

75 гр в 500 мл мляко

% ПДД *

Енергия

1574 KJ

371 kcal

 

2169 KJ

513 kcal

 

Мазнини от които наситени

1,1 гр

0,9 гр

 

8,8 гр

5,2 гр

 

Въглехидрати от които захар

69,0 гр

11,4 гр

 

75,8 гр

32,6 гр

 

Протеин

20,5 гр

 

32,3 гр

 

Сол

0,6 гр

 

1,1 гр

 

Витамини:

Витамин B6

2,9 мг

207

2,4 мг

171

Витамин B2

2,9 мг

207

3,1 мг

221

Витамин B1

2,2 мг

200

1,8 мг

164

% от препоръчителната дневна доза

**1,5 % мазнини

 

 

 

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!