Пробиотик Перли

Nature's way

Скоро в наличност !

  • Пробиотик Pearls/ Пърлс AC 1 милиард активни пробиотици – естествен пробиотик при подут корем и газове

  • 30 софтгел капсули

Повече детайли

34,00 лв

ри констипация, подут корем и метеоризъм:

Запек, подут корем, усещане за тежест и често отделяне на газове – всичко това ви носи огромен дискомфорт и пречи на активния ви начин на живот. Ако не се предприемат мерки срещу всички тези симптоми, в тялото започват да се натрупват токсини. Така нивата на енергия спадат, появява се чувство за цялостен физически и психо-емоционален дискомфорт, човек става раздразнителен, трудно се концентрира; състоянието на кожата също се влошава и тя става бледа и безжизнена, губейки естествената си свежест.

Затрудненото изхождане, подуването на корема и прекомерното отделяне на газове, често са следствие от недостига на полезни бактерии в стомашно-чревния тракт. Този дефицит, за щастие може да се компенсира с помощта на висококачествен пробиотичен продукт, източник на пробиотични живи бактерии.

Пробиотик Pearls Ацидофилус е специално създаден срещу подут корем, метеоризъм и запек, и подпомага бързото възстановяване на стомашно-чревния баланс. Продуктът е източник на живи, пробиотични полезни бактерии, които напълно възстановяват чревната микрофлора и потискат растежа на болестотворните микроорганизми, причиняващи подуване, метеоризъм и запек.

Пробиотик Pearls Ацидофилус премахва подуването на корема, улеснява изхождането и предпазва от развитие на гнилостни процеси в храносмилателния тракт. Поддържа стомашно-чревната флора в перфектно състояние по време на лечение с антибиотици. Благодарение на детоксикиращия си ефект, има благоприятно въздействие и върху кожата – подпомага възстановяването на естествената й свежест.

Пробиотик Pearls Ацидофилус спомага за извеждането на вредните вещества от тялото, в резултат от което имунните функции се оптимизират, а нивата на енергия се въстановяват.

Пробиотик Pearls Ацидофилус съдържа патентована комбинация от Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium longum.

Малките, лесни за преглъщане перли в продукта имат имат патентована, трислойна обвивка. Тя е създадена по специалната True Delivery™ технология, която защитава приятелските бактерии от суровата стомашна киселина, благодарение на което те оцеляват въпреки киселата среда на стомаха.

Полезните бактерии в Пробиотик Pearls Ацидофилус биват освободени живи в червата и по този начин, за разлика от много други пробиотични продукти, работят наистина ефективно.

Пробиотик Pearls Ацидофилус е оригинален продукт на Enzymatic Therapy – утвърден американски производител на хранителни продукти за здравето!

Дозировка и приложение: По 1 софтгел капсула дневно

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Патентована пробиотична смес
Oсигуряваща 1 млрд. CFU*: Bifidobacterium longum BB536, Lactobacillus acidophilus NCFM®
11 mg 11 mg
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!