КАВА КАВА

Natural Factors Canada

Скоро в наличност !

При състояния на страх, тревожност и безсъние. Всеки, който познава пристъпа на паника знае, че това е едно от най-плашещите състояния, които могат да бъдат преживени. Телесните симптоми биват сърцебиене, задух, световъртеж, треперене на ръцете и краката. Най-често тези телесни реакции са съпроводени от усещане за нереалност, страх от загуба на контрол

60 капс.

Повече детайли

44,99 лв

Това състояние засяга все повече хора, повечето от които – част от образованите слоеве на модерните общества, където ежедневният стрес е на високи обороти, които не всеки може да издържи.

 

Причините за тревожните симптоми са строго индивидуални при всеки, но най-общо са резултат от периоди на тежък стрес, емоционална травма, по-силна чувствителност и др.

 

Много е важно да знаете, че паниката е съвсем нормална телесна и психологична проява, но в по-интензивна степен. Тази инстинктивна реакция е заложена у всички нас и благодарение на нея ние можем да оцеляваме, предпазвайки се от различни опасности. Представете си например, че се спъвате и падате върху релсите, и в същия момент виждате как срещу вас се задава трамвай. Адреналинът ви ще се покачи, а вие ще изпитате силно чувство на паника и желание да избягате. По подобен начин реагирате и при обикновените пристъпи на тревожност, когато обаче очевидна опасност няма. Но поради липсата на такава умът ви се съсредоточава върху телесните реакции, като сърцебиене и под., „заблуждавайки” ви, чe се случва нещо ужасно. В резултат тези телесни реакции стават все по-интензивни, а вие се паникьосвате още повече, мислейки си, че ще умрете, ще припаднете, ще полудеете и прочее. Нищо подобно обаче не може да се случи, а тези състояния далеч не са толкова страшни, колкото ви се струват.

 

Но тъй като пристъпите на паника предизвикват все по-често повтарящо се предварително безпокойство заради евентуалната им повторна проява, много хора се обръщат към тежките медикаменти. Техните нежелани странични ефекти обаче, са широко известни и затова ако приемът им не е 100% наложителен, е добре първо да опитаме с някои от доказаните природни продукти.

 

Кава кава успешно противодейства на тревожните симптоми и допринася за усещането на пълна релаксация и покой. Успокоява нервната система, свежда до минимум негативните ефекти на стреса и благоприятства нормалния сън.

 

Кава кава благоприятства психичния фокус и помага за постигане на приятно спокойствие и освобождаване от натрапчивата тревожност. Намалява телесните симптоми като ускорен пулс, замаяност, световъртеж, болки в гърдите и др. Отпуска мускулите и има лек обезболяващ ефект.

Описание на продукта:

Кава кава е източник на стандартизиран екстракт от кава кава. Стандартизираният до 30% кавалактони екстракт насърчава производството на невротрансмитерите, участващи в регулиране на настроението и усещането за релаксация, включително серотонин, допамин и норадреналин. Стандартизираният екстракт гарантира безопасен ефект и минимум странични ефекти!

 

Ефективността на Kavapure® Кава Кава екстрактът е потвърден от клинични проучвания!

 

Продуктът притежава ISURA сертификат, който гарантира, че:

 

-в състава му няма ГМО, пестициди, разтворители и други вредни агенти!
-през всички всички етапи на производството продуктът е преминал под стриктен контрол за проверка на качеството, включително т. нар. Масспектромия, която удостоверява евентуално наличие на замърсители, които не могат да бъдат открити със стандартните методи. Мас-спектралният анализ може да ‘открие’ на молекулярно и на атомно ниво над 400 вида пестициди, разтворители, тежки метали и др.
-чистотата и потентността на активните съставки са напълно запазени!
-Всяка капсула съдържа 250 mg екстракт от кава кава (piper methysticum) – това е клинично доказаната доза, която гарантирано повлиява състоянията на стрес, тревожност, депресия, безсъние и др.

Приложение:
Допринася за нормалното състояние на нервната система.

Забележка:
Консултирайте се с лекар , ако използвате продукта повече от 6 месеца.
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение:
За възрастни по 2 капсули дневно.

Съхранение:
На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида:
Маркирани на етикета.

Съставки   (в 1 капс.): дн. доза
Kavapure® Кава Кава екстракт

Кава (piper methysticum) (корен)
 250 mg  500 mg
 Кавалактони ( 30 %)  75 mg 150 mg


 

Други съставки: вегетарианска капсулата (въглехидратна гума [ целулоза ], пречистена вода, миркокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат ( лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, пшеница, млечни продукти, яйца, захар, соя, фъстъци, риба, миди , животиснки продукти, сол , изкуствени аромати, консерванти, подсладители или ГМО.

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!