Кралят на шейкърите- Smart Shaker with Ice Puck

Swedish Supplements

Скоро в наличност !

➡ Уникален дизайн
➡ Изцяло метален
➡ Красиво лого върху основният контейнер
➡ Гумени уплътнения на всеки контейнер
➡ Гумирана подложка против плъзгане
➡ Метална цедка
➡ Масивна и издържлива капачка, без шанс за протичане
Ice Puck за изстудяване на Вашите напитки!

500 мл

Повече детайли

52,00 лв

MetalShake SWEDISH Smart Shaker with Ice Puck е с уникален дизайн, конструиран изцяло от метал, допълнен с гумени уплътнения!

Това не е просто поредният, обикновен шейкър – това е истинско украшение за всеки спортист, което освен всичко е и много функционално. MetalShake SWEDISH Smart Shaker with Ice Puck се състои от главен контейнер, който е за разбиване и съхранение на Вашите шейкове и напитки, от по-малък контейнер, за пренос на доза протеин, бцаа или други и от трети контейнер със същата цел, а най отдолу на MetalShake SWEDISH Smart Shaker with Ice Puck има гумирана подложка против плъзгане! Всяко едно отделени не MetalShake SWEDISH Smart Shaker with Ice Puck е уплътнено с гумена изолация, която на 100% предотвратява от теч и разсипване на съставките, които съхранявате вътре!

Най-голямата иновация обаче се крие във второто отделение на MetalShake SWEDISH Smart Shaker with Ice Puck. Там ще откриете така наречения Ice Puck, който наподобява шайба за хокей на лед и свързвайки го с хокея на лед, функцията на този Ice Puck е да изстудява Вашия шейк или друга напитка. Начинът на използване на Ice Puck е много прост, просто го дръжте в хладилника или фризера и след като приготвите шейка си, бцаа напитката и т.н. го поставете вътре и за няколко минути ще имате достатъчно изстуден шейк или бцаа.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!