Течен Колаген-Ostrovit

OstroVit

Скоро в наличност !

OstroVit Collagen Liquid е нова течна хранителна добавка, съдържаща хидролизиран колаген и витамин С.

Хидролизираният колаген е извлечен от желатинов протеин и се усвоява многократно по-добре от обикновенния колаген.

Повече детайли

45,95 лв

Преминава през множество процеси, за да достигне тази си форма. Хидролизираният колаген е протеин, който образува съединителната тъкан в тялото. Представлява 30% от протеина в човешкия организъм. Присъства в мускулите, костите, кожата, кръвоносните съдове, храносмилателната система и сухожилията. От него са изградени нашата кожа, коса, нокти и стави. Тялото ни го произвжда, но с времете това производство значително намалява, а от това следват: ставни проблеми, бръчки, петна по кажата, изтъняла коса и чупливи нокти.

Хидролизираният колаген има много повече ползи в сравнение с обикновенния колаген, заради процесите, през които преминава, за да бъде произведен. Съдържа голямо количество на Глицин, Лизин и Пролин, които подпомагат регенерацията на кожата, ставите, косата, ноктите и др.

Vitamin C е мощен и жизненоважен антиоксидант за тялото ни. Защото подпомага функциите на нервната система, намалява чувството на умора и отпадналост и засилва имунната система. Също така забавя процесите на стареене и подобрява усвояването на хранителните вещества.

Vitamin C е водноразтворим и е незаменим, защото тялото ни не може да го произведе. Спомага за намаляването на лошия холестерол и стимулира синтеза на колаген, като ускорява възстановяването и зарастването на рани.

Предимства на OstroVit Collagen Liquid биват:

• Облекчава болката в ставите;
• Спомага за здравето на ставите и сухожилията;
• Укрепва структурата на ноктите и косата;
• Бори се със стареенето на кожата;
• Подобрява храносмилането;
• Подпомага възстановителните процеси;
• Съдържа натурални плодови аромати;
• Тонизира и придава еластичност на кожата;

OstroVit Collagen Liquid съдържа лесно смилаем колагенен хидролизад с естествен произход. Оказва благоприятно влияние върху здравината и еластичността на съединителната тъкан.

Начин на употреба:

Приемайте по (1 доза = 25 мл) дневно. Препоръчително време за прием е половин час преди времето за сън.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!