Ultra Mass Gainer

RSN

RSN Ultra Mass Gainer e точният продукт за всеки, който цели покачване на килограми, без това да се отрази прекалено негативно върху натрупването на мазнини! RSN Ultra Mass Gainer може да се приема от спортисти, както и от не спортуващи хора, тъй като не съдържа допълнителни съставки, като креатин, енергитици и т.н., това го прави подходящ за всеки

Повече детайли

63,95 лв

  →   висок клас суровини
    →   24 грама протеин в доза
    →   Само 1 грам захар в доза
    →   високо съдържание на качествени въглехидрати
    →   без стомашен дискомфорт
    →   уникален вкус

За разлика от други гейнъри, RSN Ultra Mass Gainer не съдържа захар и поддържа здравословни нива на кръвната захар. Добавеният суроватъчен протеин доставя аминокиселини към мускулите и поддържа положителен азотен баланс в продължение на часове.

Протеините са достатъчни за осигуряване на мускулния растеж, но това е невъзможно без подходящ източник на енергия каквито са въглехидратите. Почти всеки втори гейнър съдържа единствено бързоусвоима декстроза, която омазнява лесно, или малтодекстрин, който сам по себе си не е достатъчен.

Въглехидратите са основен източник на енергия за човешкото тяло. Те са от най-голямо значение за физическата издръжливост. Въпреки това въглехидратите с висок гликемичен индекс като захарта може да има отрицателен ефект върху производителността на вашето тяло и увеличаване на мастните депа.

Начин на прием: Приемайте 2 пъти на ден по 100г, разтворени във вода или мляко.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!