SWEDISH Supplements BCEAA Next Level

Swedish Supplements

Swedish BCEAA Next Level е матрица, която комбинира есенциални и неесенциални аминокиселини в допълнение с електролити.

Повече детайли

71,95 лв

BCAA са незаменими аминокисеини: Левцин, Изолевцин и Валин. Те не се синтезират в човешкия организъм, затова е необходимо да се приемът външно, чрез храната или добавки. Когато те липсват тялото започва да разрушава протеина в мускулите. Необходими са за възстановяването и изграждането на мускулните вклакна, също така за регулирането на съня и производството на важни хормони.

Тези три аминокиселини са отговорни за покачването на чиста мускулна маса. Най-популярна сред тях е Левцинът и се приема, като най-важен.

Освен това Swedish BCEAA Next Level ни предлага Глутамин и Таурин. Глутаминът е необходим, заради белите кръвни телца в организма и съответно приблизително 60% от мускулатурата се състои основно от него.

Тауринът подобрява хидратацията на мускулните клетки, по този начин забавя тяхното разрушаване, като например след тренировка.

Swedish BCEAA Next Level съдържа и минерален комплекс от калий, магнезий, натрий и калций, които възстановяват загубите след тренировка, понеже, чрез потта изхвърляме много минерали и соли.

В допълнение на всичко посочено до тук, продуктът съдържа и биофлавоноиден комплекс “Watts Up”, който действа положително върху синтеза на АТФ (аденозин-трифосфат) – основният източник на енергия на тялото ни.

Ползите от Swedish BCEAA Next Level биват:

     Подобрява възстановителните процеси;
     Предпазва мускулатурата;
     Спомага покачването на чиста мускулна маса;
     Възстановява нивата на загубените минерали;
     Подобрява енергийните нива;
     Поддържа мускулните клетки хидратирани;
     Действа положително върху производството на важни хормони;
     Повишава резултатите след тренировка;

Начин на употреба: приемайте по (1 доза= 17гр) от Swedish BCEAA Next Level разредена в 300-400 мл вода по време на тренировка и/или след нея.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!