HITMAN - Kill the Gym

Swedish Supplements


Swedish Supplements Hitman Kill the GYM е азотно-напомпващ pre-workout продукт, който съдържа: креатин, амино киселини, кофеин, тирозин, А-АКГ, цитрулин малат, л-карнитин, екстракт от родила и др.

Повече детайли

74,95 лв

Това е най-новият предтренировъчен продукт на марката и е предназначен за високо-активните хора, като цели да повиши енергията, умствения фокус, производителността и да осигури повече сила и по-добро напомпване.

За повечето сила и напомпване отговаря комбинацията от 3.5гр ААКГ, 2гр Цитрулин малатът, Бета-аланинът 3.5гр. и Креатинът 3гр в доза.

Комбинацията от Тирозин, Кофеин, Ацетил л-карнитин и екстрактът от Родиола допринасят за подобряването на Фокуса и умствената дейност.

Матрицата от Таурин, Кофеин и Глюкуронолактон пък допринася към повишаването на енергията.

Предимства на Swedish Supplements Hitman Kill the GYM биват:


• 1 доза = 25гр (комбинираща високоефективни вещества);
• Увеличава енергията;
• Подобрява Фокуса;
• Осигурява зверско напомпване;
• Повишава силата;
• Генерира по-добра издръжливост;
• Предлага се в уникалния вкус - ягода и киви;


Добрата тренировка не винаги е въпрос на действия, а и на желание, мотивиция, умствена нагласа и жажда за още. Ето защо, сега има продукт, който ще помогне за повишаване на мотивацията, ще ви накара да почувствате, че искате да разкъсате тежестите, да изтръгнете повече повторения от преди и да напуснете фитнеса, само когато в мускулите не е останало нищо. За да постигнете най-доброто, са нужни умствената сила и способността постоянно да се изтласквате на следващото ниво.

Решението е тук: Swedish Supplements Hitman Kill the GYM - Не се колебай, опитай сега!

Начин на употреба: приемайте по 1 доза = 2 лъжички, разредена в 250 – 300мл вода, до 30 минути преди тренировка.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!