Xtreme C.H.A.R.G.E

Fitness Authority Nutrition

Xtreme C.H.A.R.G.E.® е регенеративна формула, създадена за да се осигури максимална подкрепа за организма след интензивна тренировка. Основната съставка на продукта е креатин, която снабдява мускулната тъкан с енергия.

Повече детайли

43,95 лв

➡ Екстремно покачване на чиста мускулна маса
➡ Екстремно напомпване
➡ Екстремен прилив на енергия
➡ Екстремна издръжливост
➡ Без водна задръжка
➡ Цели 40 дози

Креатинът в Xtreme C.H.A.R.G.E.® е в Магнезиево Хелатна форма, която се смята за една от най-потентните форми на креатин в момента, на пазара. Формулата на продукта е обогатен с Бета-аланин, което Ви дава още повече енергия, издръжливост и сила, за една по-добра тренировка. Бета-аланинът не позволява на млечната киселина, да се натрупва в мускулите и по този начин имате енергия за повече повторения и тежести, с които да предизвикате растеж в мускулните влакна.
Xtreme C.H.A.R.G.E.®. също така съдържа голяма доза Аргинин алфа-кетоглутарат и Цитрулин малат, което води до образуването на азотен оксид в организма, което пък от своя страна увеличава притока на кръв в мускулите, така че те са по-добре снабдени с кислород и достигате до така желаното напомпване по-бързо. Аргининът и Цитрулинът, също така допринасят за навлизането на Магнезиевия Креатин Хелат, директно в мускулните влакна и така имате минимални загуби, като същевременно имате и максимално добър ефект, що се отнася до мускулно напомпване, повишаване на енергията и издръжливостта и изграждането на чиста мускулна маса!

Максималната скорост на регенерация с Xtreme C.H.A.R.G.E.® възниква и поради наличието на Витамин C и E във формулата, както и минерали Магнезий и Цинк, които освен това са силни антиоксиданти и помагат за правилната работа на мускулатурата!

Начин на употреба : Приемайте 2 мерителни лъжички, разтворени в около 200мл вода – преди или след тренировка!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!