Тренировъчна торба-Active Gym от 15-25 кг

Active Gym

Тренировъчна
торба Active Gym е прост, универсален, ефективен и иновационен фитнес-инструмент, който е подходящ за силови, функционални, аеробни, crossfit и MMA тренировки.

Повече детайли

115,00 лв

Упражнявайки се  , Вие не просто напомпвате мускулите си, а тренирате взривната сила, мускулната издръжливост и координацията, сърдечно-съдовата система. Тренировката с този уред е по- физиологична, отколкото упражненията с гири и  штанги.

Плюсовете му са в това, че пясъкът в торбата не е с постоянна структура, поради което тренирайки с нея, Вие трябва всеки път да задействате повече сили, енергия, повече мускулни групи и физически резерви на организма, отколкото при тренировка с „железа“ със същото тегло. Особеното разположение на ръкохватките на  торбата Active Gym, отсъствието на постоянна форма, възможността за регулиране на теглото – позволяват изпълняването на огромно количество различни упражнения, проработване на всички групи мускули, използване на различни видове натоварване.   Торбата Active Gym може да си използва и като допълнителна тежест при спринтове и кросове;

Един от най-гъвкавите продукти като фитнес оборудване на пазара
Упражняване в 3 равнини, за да се осигури пълна тренировка на тялото
Подобрена устойчивост, функционалност и естетика.
За енергийни разходи, водещи до ускоряване на метаболизма
Може да бъде хвърлена и хваната, като алтернатива на медицински топки
Широко използвани в зоните за функционални тренировки, кросфит, разходки в планината, MMA, Бокс клубове и съоръжения за рехабилитация.

 Доставката на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента като цената на доставката бива калкулирана в процеса на поръчване.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!