RSN -Creatine Monohydrate

RSN

Скоро в наличност !

RSN Creatine Monohydrate е изключително подходящ за културисти, състезатели по вдигане на тежести, силови атлети и трениращите за издръжливост, всички онези, които се нуждаят от изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на експлозивната сила, максимална устойчивост и подобрение на общите спортни резултати.

Повече детайли

33,90 лв

    повишава силата и издръжливостта
      повишава мускулната маса
      повишава енергията
      ускорява протеиновия синтез
      подпомага възстановяването
      микронизиран креатин с фармацевтично качество
      с добавен таурин за подобрено усвояване
      невероятна разтворимост

Креатин Монохидратът е най-популярната, високо-ефективна и широко разпространена хранителна добавка за спортисти. Тя съдържа натурален компонент, произвеждан в организма, който стимулира естественото производство на АТФ - горивото, използвано от мускулите по време на интензивна контракция, доставяйки експлозивна енергия и мощна издръжливост.
Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно тези молекули са горивото, което мускулите Ви използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост.

При прием на креатин монохидрат, за максимално увеличение на мускулите и силата, е от съществено значение да се пият големи количества течности (вода). Това ще осигури достатъчно хидратиране на мускулите и последващ ефект на клетъчно разширение.

Начин на употреба: Приемайте 2 пъти на ден по 1 мерителна лъжичка или 1 чаена лъжичка с връх! За по-добър ефек може да се направи зареждаща фаза: 5 дни - 4 приема на ден по я мерителна лъжичка, след което да се продлжи стандартния прием!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!