Контрол на апетита

OstroVit

OstroVit / Appetite Control е комбинация от вещества под формата на лесни за преглъщане капсули, които могат бързо и ефективно да намалят апетита Ви.

60 капсули, 30 Дози

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

26,90 лв

Хранителната добавка представлява смес от естествени съставки, които засилват метаболизма и процеса на изгаряне на мазнините. Продуктът също така регулира нивото на кръвната захар, като по този начин стимулира чувството за ситост и намалява глада.

Продуктът ще бъде чудесен избор за хора в етап на чистене, които желаят да отслабнат. Освен свойствата, свързани с намаляване на глада, добавката смекчава храносмилателните проблеми.

Уникален състав от растителни екстракти, ябълков оцет, хром и витамин В12 успешно възпрепятства апетита и повишава чувството за ситост.

Когато се комбинира с ябълков оцет, тамариндът засилва храносмилането и успокоява храносмилателните проблеми.

Капсулите за контрол на апетита съдържат само активни съставки от естествен произход. Благодарение на това можете свободно да ги използвате, дори ако сте веган или вегетарианец.


Някои от съставките представляват:

Екстрактът от тамаринд (HCA 60%) - засилва метаболизма и изгарянето на мазнини и въглехидрати. Той дава усещане за ситост и успокоява храносмилателните проблеми.

Екстрактът от бял боб - възпрепятства смилането на нишестето и намалява нивото на захарта в организма. Той предотвратява натрупването на нишесте под формата на мастна тъкан.

Ябълковият оцет (оцетна киселина 11%) - регулира нивото на захарта и засилва чувството за ситост. Помага за поддържането на балансирани холестеролни нива. Също така стимулира храносмилането.

Хромът подпомага метаболизма на макроелементите. Той поддържа подходящо ниво на кръвната захар и улеснява контрола на апетита.

Витамин В12 участва в производството на червени кръвни клетки, като по този начин противодейства на анемията. Недостигът му често засяга вегани, вегетарианци и хора с наднормено тегло.


Ползите от OstroVit / Appetite Control биват:

• Помага за регулирането на теглото;
• Допринася за изгарянето на мазнините;
• Спомага поддържането на балансирана диета;
• Балансира приема на калории;
• Доставя чувство на ситост;
Понижава апетита;
• Регулира нивата на кръвната захар;
• Поддържа правилните холестеролни нива;
• Ускорява метаболизма;
• Предотвратява натрупването на допълнителни мазнини;
Отлично качество;
Чудесни резултати;


Опитайте OstroVit Appetite control и променете хранителните си навици без много усилия.

Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 2 капсули) от OstroVit / Appetite Control между 1-2 пъти дневно при основни хранения, за предпочитане преди хранене.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!