Силимарин 100 mg

Life Extension

 Поддържа здравословното състояние на черния дроб

  • Поддържа и подпомага функциите на черния дроб
  • Насърчава здравословния възпалителен отговор на клетъчно ниво
  • Осигурява мощна антиоксидантна защита
  • 90 капсули

Повече детайли

46,30 лв

 

Черният дроб е голям жлезист орган, отговарящ за преработката на витамини и хранителни вещества от храната във форма, която може да бъде използвана от тялото. Той рециклира  съединения (като желязо) от червените кръвни клетки, синтезира плазмени протеини, произвежда важни хормони, отделя жлъчка и преобразува захарите в гликоген. Също така черният дроб отговаря за естествените процеси на детоксикация на организма.

Хепатозащитните съединения като силимарин са полезни не само за черния дроб, но и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Силимаринът, смес от флавонолигнани, извлечени от млечния трън, помага за инхибирането на оксидативния стрес и поддържането на функциите на черния дроб. Предклиничните доказателства предполагат, че силимаринът може също да насърчи здравословен възпалителен отговор на клетъчно ниво.

Формулата на LIFE Extension съдържа и цитрусов комплекс от корите и плодовете на горчив портокал, богат на биоактивни флавоноиди. Флавоноидите са полифенолни съединения, които инхибират окисляването и подобряват функциите на черния дроб.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Силимарин (екстракт от семена на млечен бодил) 100 mg 300 mg
Цитрусови биофлавоноиди от горчив портокал (кора и плод) 25 mg 75 mg

Дозировка: По 1 капсула 1-3 пъти дневно.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!