Nanoemulsified Milk Thistle - Млечен бодил

Quick Silver

Висококачествен екстракт от млечен бодил с висока степен на абсорбция. Поддържа чернодробното здраве.

50 ml.

Повече детайли

74,30 лв

 

  • Поддържа и защитава черния дроб.
  • Помага за поддържане на храносмилателната система.
  • Насърчава жлъчния поток.
  • Защитава основния антиоксидант в тялото – глутатион.

 

В продължение на 2000 години млечният бодил (Silybum marianum) се използва по целия свят заради забележителната му способност да защитава и поддържа черния дроб и функциите на храносмилателна система.

Млечният бодил съдържа три фитонутриента (силибин, силидианин и силихристин), които заедно са известни като силимарин. Силимаринът може да попречи на абсорбцията на вредни съединения в чернодробните клетки. Той поддържа здравословната храносмилателна функция и жлъчния поток и може да помогне за защитата на хранителните запаси от глутатион, основния ендогенен антиоксидант в човешкото тяло.

Тъй като основният компонент на силимарин, силибин, има слаба бионаличност в типична орална форма, д-р Кристофър Шейд разработва наноемулгирания млечен бодил. Екстрактът е капсулиран в малки, лесно абсорбиращи се липозоми. Резултатът е формула с бързо усвояване и оптимално клетъчно снабдяване.

Съставки: (в 0.5 ml/ 1 изпомпване)  Дн. доза:
Млечен бодил (Екстракт от семена - 80% силимарин) 7.5 mg 30 mg
Фосфолипиди (Лецитин от пречистени слънчогледови семена) 25 mg 100 mg

Дозировка: По 0.5 ml /1 изпомпване/ от 1 до 4 пъти дневно. Задръжте в устата 30 секунди преди преглъщане. Може да бъде прието и с малко количество вода. За най-добри резултати приемайте на празен стомах, най-малко 10 минути преди хранене.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!