100% Pure Inosine- Инозин

Pure nutrition

  • Увеличава цялостната сила и издръжливост
  • Транспортиране на повече кислород до клетките
  • Подържа синтеза на Аденозин Три-Фосфат
  • Подсилва имунната система
  •  500 мг - 100 капсули

Повече детайли

35,00 лв

Inosine на Pure Nutrition е пуринов нуклеотид, който се съединява с рибоза и формира изграждащите блокове на Аденозин Три-Фосфат, ДНК и РНК, всички нужни елементи за генерирането на нови клетки и производството на енергия. Аденозин Три-Фосфат е основната единица енергия на клетъчно ниво и е важен за всички процеси, при които се произвежда енергия и кислород. Метаболично, Inosine е прекурсор на редица нуклеотиди и участва в обмяната на въглехидрати при цикъла на Кребс.

Как работи?

Inosine е силен производител на Аденозин Три-Фосфат, който е основния източник на енергия в тялото. С производството на АТФ, Inosine влияе пряко върху повишаването на мускулната издръжливост и увеличава работоспособността на мускулите. Освен това, Inosine има и силно влияние върху обработката и доставянето на кислород до мускулните клетки. Pure Nutrition 100% Inosine влияе върху сърдечната функция, подобрява обработването и транспортирането на повече кислород, което пряко води до увеличаване на аеробната издръжливост. Затова Inosine е най-подходящ за употреба преди физическа активност. Inosine е особено подходящ за спортове, при които се изисква голям аеробен капацитет, каквито са бягането на дълги разстояния, колоездене, плуване, някои колективни спортове.

Поради влиянието си върху сърдечната система, Inosine действа като кардиопротектор, като оптимизира сърдечната функция и помага за предотвратяването на сърдечни заболявания. Inosine стимулира и имунната система, като неутрализира множество вируси и противодейства на вирусните инфекциите.  Именно затова, Inosine се използва успешно за подсилване на имунната система и лечение при вирусни заболявания. 

Начин на употреба:

Приемайте 2 капсули, 1-2 пъти дневно. Препоръчителен е приема преди тренировка.

Inosine 500 mg ±
* Дневната доза (RDA) е съобразена с хранителен режим от 2000 ккал дневно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!