RSN- Thermo Wave

RSN

Скоро в наличност !


RSN Thermo Wave / Premium Thermogenic Burner е невероятен комплекс за изгаряне на мазнини! RSN Thermo Wave / Premium Thermogenic Burner съчетава в себе си голям набор от ефективни съставки, които работят в синхрон за може всеки, който го приема да се възползва от невероятно добрия му ефект, без това да оказва негатично влияние на нервната система и сърцето!

120 капсули

Повече детайли

58,01 лв

64,45 лв

-10%

    Подтиска апетита
      Без забранени съставки
      Само познати и работещи съставки
      Повишава енергията
      Подтиска апетита за сладко
      Повишава издръжливостта
      Забързва метаболизма
      Мощен термогенен ефект


Л-карнитинът е аминокиселина, която не само подпомага отслабването, но е ефективна за изграждането на мускули. Аминокиселината съдейства на тялото да произвежда енергия, а това е важно за всички протичащи в организма процеси. Хората водещи активен начин на живот или тези опитващи се да отслабнат, биха имали голяма полза от допълнителния прием на Л-карнитин.

Синефринът влияе пряко върху процеса на горене на мазнини. Синефринът има термогенен ефект, увеличава температурат в тялото и ускорява метаболизма. Той влияе пряко върху мастния метаболизъм, като използва мазнините за енергия. Този процес е най-силен по време на тренировка, но продължава и когато тялото е в покой. Синефринът спомага за свалянето на излишните мазнини по напълно безопасен и здравословен начин. В същото време Ви дава повече енергия, издръжливост и желание за физическа активност. Това е ключът към едно здраво, стройно и атлетично тяло.

Кофеинът е мощен стимулант на централната нервна система. След като кофеинът се консумира, той се абсорбира в кръвния поток и в другите тъкани на тялото. Кофеинът е известен с това, че има стимулиращ и диуретичен ефект. Усвоява се напълно от организма за около 45 минути и остава в тялото за период от 3 до 6 часа. Благодарение на Кофеина ще получите повишена енергия и фокус, които ще спомогнат за пълноценна тренировка и енергия през целия ден!

Родиолата е забележителна поради уникалните свойства, които придава на тялото. Родиолата подсилва нервната система, помага срещу депресия, подсилва имунитета, повишава издръжливостта и капацитета за физически натоварвания, подобрява способностите на паметта и повишава енергийните нива. Родиолатае мощен адаптоген, тя подпомага за нормализирането на процесите в тялото, когато то е подложено на стрес (дълги пътувания, часова разлика, промени в сезоните, изтощителни тренировки и т.н.).

Гарциниа Камбоджа е суплемент, съдържащ екстракт плодовете от източното растение гарциния. Един от основните ефекти на екстракта е, че потиска апетита, засилва усещането за ситост и предотратява отлагането на мазнини в организма. Освен това има свойството да намалява и нивата на холестерола.

CLA е изомер на линолова киселина, която се отнася до омега-6 мастните киселини. Свързана Линолова Киселина/CLA редуцира телесните мазнини, особено коремните, като намалява ензимите, отговорни за увеличаването на размера на мастната клетка, подобрява профилите на липидите в кръвния серум, намалява високите нива на глюкозата в тялото.

Aфриканското манго е отличен източник на бета-каротин. Високото съдържание на фибри в африканското манго съдейства за понижаване на холестерола и триглицеридите, което от своя страна подпомага загубата на тегло.

Екстрактът от Aфриканско манго повишава нивата на хормона адипонектин, който оказва влияние върху производството на глюкоза. Освен това, той оптимизира метаболизма на мазнините и увеличава нивата на инсулин, като стимулира тялото да използва мазнините за енергия и води до загуба на тегло.

Зеленият чай е втората най-консумирана напитка в света след кафето. Той съдържа мощни антиоксиданти, наречени полифеноли. Стимулира тялото да използва мазнините като енергиен източник. Зеленият чай ускорява метаболизма
, като увеличава нивата на мозъчния химикал норепинефрин (норадреналин). Също така подобрява състоянието на чревната флора и очите, предпазва кожата от вредните ултравиолетови лъчи.

Форсколинът води до активиране на ензима Аденилат Циклаза, чиято функция е да повиши нивата на Аденозин Монофосфат в организма. По този начин се активира хормона Липаза, който подпомага разграждането на триглицеридите ( телесни мазнини). Повишените нива на Аденозин Монофосфат (САМР) също така стимулират функциите на щитовидната жлеза и ускоряват цялостния метаболизъм на организма.

Лют червен пипер съдържа веществото “Капсаицин”. Научните изследвания категорично доказват изключително силното въздействие на Капсаицина върху метаболизма, като повишава обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнини, като намалява апетита. Също така повлиява благоприятно главоболието, намалява алергичните реакции и подпомага перисталтиката. Лют червен пипер е ефективен начин да увеличите загубата на мазнини по естествен начин.

Зеленото кафе има високи нива на хлорогенова киселина (CGA). CGA намалява нивата на кръвната захар в организма и в резултат на това, по-малко енергия се съхранява в организма като това води до използването на мазнините в тялото Ви, за енергия, което от своя страна пък води до пряка загуба на тегло!

Начин на прием: Приемайте 2 пъти на ден по 2 капсули - на празен стомах! В тренировъчни дни: след ставане и преди тренировк, а в не тренировъчни дни: след ставане и 6-8 часа по-късно!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!