Thermo Drine Liquid

BioTech USA

Този продукт представлява бързо абсорбиращ се, високо био-достъпен концентрат на фет бърнър с витамини, кофеин, таурин, екстракт от зелен чай и липотропни вещества - хранителна добавка за интензивно трениране на мускулите, особено за сериозни атлети.

500 мл, 50 Дози

Повече детайли

28,00 лв

5 активни съставки зaизгаряне на мазнини и енергия по време на пред-тренировъчния процес

Biotech USA Thermo Drine Liquid съдържа L-карнитин, кофеин, екстракт от зелен чай, холин и инозитол. Тези 5 компонента за изгаряне на мазнини поддържат тяхното стопяване, като в същото време Ви подготвят умствено и физически за тренировка.

Течна био-достъпност и абсорбция!

Biotech USA Thermo Drine Liquid е уникален фет-бърнър под формата на напитка, предназначен за пред-тренировъчния период, който се усвоява изключително бързо и ефективно от организма непосредствено след прием.

Термодинамичен и антиоксидантен ефект!

Biotech USA Thermo Drine Liquid увеличава нивата на мастна оксидация и термогенезата, по начин, който стимулира тялото да изгаря мазнините под формата на гориво за осигуряване на топлина. Всички 5 активни съставки в Thermo Drine Liquid притежават мощни антиоксидантни ефекти. Този продукт също така е в състояние да помогне на практикуващите диета да се освободят от ненужните мазнини.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!